IRC-Galleria

LempiasioitaTorstai 04.11.2010 04:55

-"Tykkäätkö kaljasta?" -"Ei, mä tykkään lonkeroista." :D

Vankilapakoputki jatkuu ja loppua ei näy. Hiljaisuus ei ole myöntymisen merkki, mutta sitä tulkitaan helposti väärin muissakin aspekteissa. Tilanteesta pakeneminen, hetken fiiliksen arvostaminen, harkinta, "ei lisättävää asiaan", nolautumisen pelko tai ujous, sisäinen ahdistus tai nautinto, pilvi (lagitus), huono vitsi tai laaduton heitto, kohteliaisuus puhujaa kohtaan... sitä kuunnellaan liian vähän.

Tänään päätinkin syödä soijapalojen, riisin ja erinäisten wokkipannuun sopivien vihanneiden ohella puoliroskaruokaa. Suklaalta oli vaikea välttyä. Tänään en laittanutkaan Trickya soimaan, enkä lähtenyt Kiinaan/Intiaan/Nepaliin tässä kuussa. Liityin puolueeseen. Ostan uuden kitarankin.

Avautuminen ei lopu, mutta sulkeutuminen ei ala. Elämä off. Tämä 'heterotaikasauva' oli veikeä homofobiasta kärsivien imaginaariase, joka "parantaa sairaudesta" heilauttamalla sitä ja *PIM* ... Mutta counterspell toimii tässäkin, lempitaikani. Magic.

Mikrogrammojen sijaan litroja. Roiskeiden sijaan kaatosade. Katse (vaan ei pub Katse) ja kosketus, ei olankohautus. Viittaus, ei osoitus.

"Asia on tärkeä, olen tutkija."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.