IRC-Galleria

Jokainen materiaalinen möykky tekee painauman aika-avaruusjatkumon tasoon. Toiset suurempia kuin toiset ja suurimpiin aika takertuu.

Niinpä syntyi henkilö, joka muokkasi heti tilaansa. Hän muutti syntymässään tilaa, sillä irtautui massakeskittymästä omaksi autonomiseksi massakseen ja alkoi siirtämään omaa painaumaansa. Nyt kaikki, minkä päälle hän astui, muuntui hieman, samoin reaktio, joka lisää ilmaan 4% lisää hiilidioksidia ja vähentää vastaavasti happea.

Hän päätti alkaa syömään ja niinpä yhden aterian valmisteluun tarvittiin hehtaareittain peltoa. Tämä muokattiin jopa henkilön tietämättä. Sitten henkilö keksi, että haluaisi yhteyden toiseen henkilöön jossain suuren etäisyyden päässä. Tätä varten vedettiin miljoona kilometriä kaapelia ja taas muokattiin tilaa. Sitten henkilö keksi että haluaa yhteytensä langattomasti. Ja miljoona kilometriä kaapelia kerättiin ja heitettiin kaatopaikalle.

Hän innostui taiteellisesti ja loi sitä varten suunniteltuun tasoon hyytelömäisillä väreillä illuusion 3-ulotteisuudesta. Hän rakensi oman talonsa. Mutta vielä hän ei ollut muokannut tilaansa IRC-GALLERIASSA! Ja kuka sanoi että se tila on hänen?! Johan tämä 'galtsu' nielaisee tilansa copyrighteineen ja estää oman CSS-tilanmuokkauskuvauskielen käytön henkilöltä joka ei halua pankkisuhteeseen (lue: häviäjäksi) 'galtsun' kanssa.

Tila tuli muokattua mutta entäpä tilanne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.