IRC-Galleria

Psykoplooki vol 0.6669Tiistai 02.11.2010 03:21

Jos vastaisin näihin kyselyihin, saattaisi mennä aikaa...liikaa.

Esimerkiksi:
Onko hän sinulle tärkeä? -Kuka kysyy, kenelle vastaan, mitä pidetään tärkeän tunnusmerkkinä? (kysymättäkin selvää, vai onko?)

Voisinpa varata ajan psykoplookille, toisaalta toinen on byrokratiassa minua 5kk edellä. Tummaa suklaatakin tekisi mieli. Ja kitarat meni epävireeseen - toisesta löystyi mikki. Ja taas kantamaan Kiinasta uusia. Toisaalta kiinalaisviranomaiset ovat ilmaisseet seuravaa: "muusikko = köyhä rikollinen". Jos siis olen ikään kuin wannabe-muusikko niin olen siellä siis wannabe-köyhä, kuulostaapa yllättävän hienolta. Sitten taas wannabe-rikollinen kuulostaa (Batmanin) Jokerin hench manilta. Tuli siitä mieleen, että millainenhan mahtaisi olla Jokerin best man..ja ne itse häät..ja morsian tai sulhanen. Batmanin best man on tietenkin Robin, josta tuleekin silloin taas Wonder Boy. Tikkaat taivaaseen ja haisumute!

Kehitämme musiikkia mutta tavoitteena ei ole tietoisesti kaikkien taajuuksien täyteen pakkaaminen vaikka tähän yleensä päädytään. Ei tule dream poppia tai nightmare rockia, valveuni-jazzia ehkä hieman. Tämä yö tulee alkamaan valtavalla univelalla mutta korkoja se ei tunne. Unien maailmanpankki varmaan säätelee velkaseuraamukset maksamatta jättämistapauksissa - yleisimmin noussut syke, hidastunut ääreisverenkierto ja lievät hallusinaatiot.

Mr. Kofeiinimieli, Juupa-Joel von Mylven vetäytyy vastuista hetkeksi.
Pitäisi rentoutua ja unohtaa turhat abstraktiot. Vähän kuin...niin kuin..

Vähemmän tarkasti ajateltuna tuli mieleen kisu:
 _
( \
 ) )
( (   . - '''' - .      A.-.A
 \ \/              \ /  ,  ,  \
   \   \           =;    t   /=
     \   | . '''' .    ', --- '
     /  //       | ||
    /_,))       |_,))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.