IRC-Galleria

Lisää uusi blogimerkintäMaanantai 23.11.2009 04:05

Voit lisätä vaikka gigan blogimerkintöjä, ei siitä viisastu. Ei sillä naista/miestä saa ja se johtaa ojasta oikealle.

Olipa kerran pieni bloginpoikanen joka uiskenteli keveessä. Siinä oli vain 1 sana ja sekin lyhyt...ja typotettu vieläpä.
Niinpä kerran hyvä ystävämme kirjoittaja löysi blogin keskellä sanahelinää ajelehtimassa ja päätti korjata typon pienessä
4-kirjaimisessa sanassa.
Siitäkös blogi oli mielissään ja vaihtoi fonttinsa Arialista paremmaksi, se osasi vaihdella tyyliään jo. Tutkittuaan bloginpoikasta hetken, kirjoittaja päätti kirjoittaa siihen sanan lisää - ja siinä sanassa oli enemmän kirjaimia. Bloginpoikanen oli niin kovin mieltynyt uuteen sanaansa, joten se tallensi ja varmuuskopioi itsensä.

Eipä aikaakaan kun kirjoittaja syötti bloginpoikasta useammilla sanoilla ja tämä paisui lihoten lopulta kymmenien, satojen, tuhansien sanojen mittaiseksi. Bloginpoikanen oli tullut lähes täyteen mittaansa. Toisin kuin ihminen, joka kutistuu vanhuuttaan, blogin pituus on suurimmillaan kun se hylätään kirjoittajan toimesta.

Näin oli pian käyvä sillä kirjoittaja huomasi blogin olevan tarpeisiinsa aivan väärän kielinen. So he switched to English and enacted the prevailing scenes from his consciousness by writing it all down. The original blog was then being actively replaced and transferred to the bestial jungle of obsolete sketches of short stories and political statements. This wrought at hands the departure of the typing and caring hands of the writer and the well-fed blog that was already so fond of the previously addressed.

Then the new-found English language blog was being transferred as an attachment to a social network platform and totally lost it's will for existence..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.