IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MAA EI RUTTAANTUNUT KASAAN JA YLÖS, OLETTE VÄÄRÄSSÄ. SE ON VAIN ELÄVÄ MERENPOHJA VALTAVILLA SUONILLA jJA NIISTÄ ELÄVILLÄ HYYTELÖELÄIMILLÄ. HYYTELÖSUONET KUULUVAT SIIHEN SYSTEEMIIN. KATSO ITSE, ETÄÄNNY KARTASTA. Tiedemiehet katsokoot karttaa. Luulin ensin otusten/vuorten olevan hyvin vanhoja, mutta niiden ikä on vain 1/10 kambrikauden fossiilien iästä. Dinosaurukset kuolivat ennen vuorien syntyä. Pitäneekö paikkaansa, että nuo kartassa näkyvät eläimet ovat niin nuoria??!! Näyttävät vanhoilta.

Muinaiset valtavat olennot ovat siinä, sellaisina kuin kuolinhetkenään. Katso syvälle, näet jättikiekkojen seisovan pystyssä, vieressä (helvetin) kehrääjä, limainen, lasinen... Tarkkoja kuvia. Tässä kuvassa n. 2 cm = n. 2 km. Kiitos Google että voimme katsoa vuoria. Ei kannata säikähtää. "Vuoret" seisovat siinä sellaisina niinkuin aina ennenkin. :) [:D] Tyhmä se, joka totuuden kieltää silloinkin, kun se on aivan silmien edessä. (Onko keskeltä peitetty jätti-putket tahallisesti epäselvällä laatikolla?) Kuvassa oleva olento, josta näkyy violetin harmaana ainakin 6 km, ei välttämättä ole Sveitsin matkailun edistäjien mieleen... herättää jopa kysymyksen, että moniko vihreä jättiteltta sisältää samanlaisia ...




Sama nenäkäs joka puolella. Peikkomainen pillimäinen meritupen esi-isä kiekko. Kysykää merituppien asiantuntijalta tai fossiilitutkijoilta, että onko se se. Sen on pakko olla... samaa sukua kuin Yorgia, mielikuvituksellinen torvinenä. (Minä sekoilen näitten kanssa. En erota, mikä torvinenä on alkio-/sikiö-pussi, ja mikä on mikä. Ehkä kuvan nenäkkäät ovat sikiöpussista/munapussista omaksi lajikseen kehittynyt merituppi? Jonka tempun teki myös helmivene? Jokin tolkku tähän täytyy saada/ järjellinen selitys oltava samankaltaisuuteen.)



tai ei tuo musta ole juuri, vaan tietenkin kapean pään = tarttumapään ylin osa. Tarttumapää se on, ja jotenkin lienee kiinni siitä. Katsoin ensin väärin, että ei olisi mitään tarttumaosaa ollut.
Tuossa on symmetriaa. Charniat syleilevät toisiaan, ja niiden alla 2 lehteä yhtyvät symmetriaan. Onko siinä taas tekeillä länkisysteemi-rinkula?! Ne muodostuvat charnian/lehden muotoisista osista, joita on aina puolellaan 1-4 tms, ja sisäkkäinkin asettuvat kolmeenkin ympyräkerrokseen. Tehdäänkö se vain lisääntymiseksi, vai tekeekö ne rinkulan hädässä, lasia lyövät päälle, ja kun ympäristö on ankara, lasin alla kasvaa osallistujien jälkeläiset? Tämä ulottaminen tässä ei ole muodostanut edes umpiympyrää. Henki läks. Vai onko sittenkin täysympyrä ringissä olevista... ei se ainakaan pyöreä ole. Olen tainnut nähdä aurinkokunnassa paljon onnistuneita rinkejä, ja vain vähän yrityksiä/vajaaksi jääneitä. Joskus saattaa olla että umpiympyrä on auennut jossain katastrofi-rytäkässä/kuollessa. Nytpä muistan, että olen ollut näkevinäni niissä päissä lukitussysteemiä... ehkä... tai arvelin... olikohan ne Vestan mursunhampaat, joita katsoin... Pitää olla teorioita, joita tarkistaa. :) En tiedä, että tarvitseeko yhdyskunta (muka) kaulustenkiinnityslukkoja. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.