IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 02.01.2016 02:32

Sama paikka. Sama vuoristo Euroopassa:

Tai vaalea "rysä" on ajatellut peittää itsensä lasilla, aivan kuin karhukaiset tekevät hädän tullen? Ehkä asteroidi Vestallakin yhdyskunta peitti montut ja niiden sikiöt lasilla? = kuoren valmistaminen valkeista, vieri viereen ammutuista n. kuopan säteen pituisista säikeistä?



Tämä kuvanselitys on huumorilla tehty, niin mielikuvituksellinen ja outo kuva on:
Maton sivuilla olevien silmien väli on 200 metriä. Ja eläviä olivat kaikki tyynni. (Ettei vain ole mustia karhukaisen sukuisia, 8-jalkaisia kurkottamassa ylös siinä jalkariveineen? Löytyy outoja merituppeja, niin voi löytyä outoja karhukaisiakin.) Oho, eikun se matto, eikun karhukaisen takapyrstö, käpälöikin "ankannokallista limasäikeen tuppea". Näillä on kuulkaa ollut vaikka minkälaista tekniikkaa, näillä Maan ensimmäisillä. :D



https://www.google.fi/maps/@46.8511179,9.1221722,911m/data=!3m1!1e3?hl=fi
Täytyy olla sokea, jos ei noita näe. Katso ison ruskean hirviön yksityiskohtia, ja katso tähti-käsi vasemmalla, jossa musta "varsi". Jättimäisiä "käärmeitä", jähmettyneet paikoilleen. Tästä ei voi erehtyä. Selvä kuin pläkki. Koko alue on (mielestäni) jättimäisen elämän peitossa - ollut.

Jotain ihme kärmeksiä, pitelevät kiinni vasemmalla jostain. Oikealla jokin rengas kuin anomalocariksen suu.
https://www.google.fi/maps/@46.8273314,8.9973181,232m/data=!3m1!1e3?hl=fi

Valkean kartion päällä näyttää istuvan musta, valkeakyntinen kiekko; meritupeksi tunnistan. Ja muitakin outoja otuksia.
https://www.google.fi/maps/@46.8430337,9.0018858,1948a,20y,270h/data=!3m1!1e3?hl=fi

Muinainen jättimäinen kohtu. Kaikki kuvassa oli elävää. Onko sikiö uinut matkoihinsa kauaksi pois, vai lieneekö vielä paikalla? Jotain viukuloita siinä on, sekä "länkiä" jotka olivat se "kohtu". (Muistuu mieleen Marsin jättimäiset, harmailla viukuloilla vuoratut merenpohjan pesät.) Mikä tai mitä siinä oikeasti kasvatetaan tuossa keskikammiossa, täytyisi tutkia tarkkaan. Sitä samaa kun näyttää tapahtuneen Marsissa ja Vestassakin. Noh, ne ovat kai jotain väliltä limalehti-uiva lehti-merituppi-pyrstökäsUimari.
https://www.google.fi/maps/@46.5399128,9.5325232,1852m/data=!3m1!1e3?hl=fi

Pohja on upea meren pohja, siis elämän kukoistuksen kannalta katsottuna, ja kun on vielä peitetty nyt vihreällä. Vuoret ovat sitä elämää, jättimäisiä suonia.
Tällä hetkellä näyttää, että olin oikeassa ~kaikessa. Tuossa pohjassa on paikoin kasvanut vieri vieressä kaulastaan jättimäisiä "käärmeenpäitä". Löysin "aikojen alussa" (= pari vuotta sitten) pohjois-Afrikan kartasta jättimäisiä käärmeenpäitä (vuoria). Ovat tummanharmaita, tasaisesti pöllähtäneet paksuun tuhkaan ehkä. Jonkun toisen järki sanoisi, että "ei sellaisia voi olla". Minun järki sanoo, että jos niitä on toistuvasti koko alue täynnä, niin silloin niitä on siinä. Ainakin näyttivät eläimiltä. Päättelin niiden olevan merisian, hyytelöeläimen muinaisia sukulaisia, enkä ole unohtanut ajatusta muinaisista, kiveksi muuttuneista suurista hyytelöeläimistä. Nyt tämä vuoristo näyttää olevan täynnä monenmoista hyytelö- ja limamutjaketta, eikä ole kauttaaltaan mustunut eikä iänikuisen näköinen. En usko että olisin väärin nähnyt.


____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.