IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 27.12.2015 02:09

Väli-"kevennys". Ihmeellisen luonnon nettitutkimusmatkoiltani. Kun etsii otusta nimeltä Karhukainen, löytää tuollaisia outoja otuksiakin.



____________________________________________________

Onkohan tässä mitään merkittävää, että tuo ensimmäinen noista ufoista "paskansi" järveen köntin, jossa oli mm vanadiinia. (Ainakin joku väitti nähneensä ... )
... kemiallinen merkki on V. Vanadiini on hopeanvalkoinen taottava metalli ... yli 60 mineraalissa ... yksi yleisimmistä raskasmetalleista, Vanadiiniteräs on erityisen vahvaa ja kevyttä. Sitä käytetään sotilaallisissa tarkoituksissa, esimerkiksi suojautumisessa. (Siis merkittävää sillä tavalla, että tarinan miekkamestarille käyttökelpoista. Ainakin se on vahvaa ja taottavaa... eh...)
... saanut nimensä skandinaavisen rakkauden ja hedelmällisyyden jumalattaren Freyjan lisänimestä Vanadiksesta ... <-- a-haa! Sydän ja V! Aivan kuin Pori-Vaasa -ufotapauksessa (V taivaalla, sydän päivämäärässä). Taskulampputapaus: Päivämäärän kautta löytyy V videolla paidassa + sydän: Soitan sinulle rakkauslauluni.
Saattaa olla paska-höpö-puhettakin se Kuopion ufohavainto... ja sitten sen valheen ympärille on voitu kehittää tarina. Voiko Imatran ufo olla jokin kyseisen vuoden lennokki vain? Jos niin, niin sitäkin on voitu käyttää palapelin kokoamiseen, vaikka se ei olisikaan aikakone. ...jos aikakoneita onkaan. Siirtynyttä tietoa ainakin on, ... se on "satavarma"-asia. Olen käsittänyt, että jotain koneita olisi myös oikeasti nähty. Valopallosta ei tiedä, että onko se kone vai paskako se on. Ei se se paska ole, mutta voisi olla jokin 'siirretty sähköjuttu'.

Pitihän vuoden urheilukuvatkin (urheilu - rheiluu) ängetä tähän samaan ufo-tapausten asetelmaan. Ainakin tästä näkee, minkä kaltaisia(kin)/miten rakennettuja viestejä VOISI olla, suunniteltuina, vaikka ei(?) olisikaan. ("hou"-nurkassa tähtikartan V ja "parasvoittaa"). Kappas; minun siinä sanatutkimus-mini-teoksessani (ku-at-ro atrain vesihiisi at-tack ra'd Ra para pata pala paha beast best selkärankainen) oli oikeassa ylänurkassa vesihiisi OO attack, vas alanurkassa kahta ja naista kuvaava X, ja oik alanurkassa pa-ha = pa[llon]=pään halk lyö, ja alhaalla keskellä selkärankainen. Ja keskellä para. Tässä on keskellä para(siitti). Tämähän vastaa tosiaan sitä.
Miksi nuo urheilukuvat näyttävät ikäänkuin valituilta tähän sopiviksi?! ( 3 miestä di-di-di, Orion di-di-di + 7-8 säkeistön laulu=dididididididi, 16.9 16.9 16.9, captain oooo captain oooo captain oooo captain oooo <-- didididi x4. Pitäisi olla paljon di-di-diitä, todistamaan... se on sitten se, että onko haluttu todistaa jotain 55% varmasti vai 95% varmasti. Ovat nämä selitykset aika hyviä, kun 4 tai 5 Star Trekin kapteeniakin on mukana. Nekin nimittäin osuvat paremmin kuin hyvin.)

RAKASTAA - to love
gek zijn op be ...........strongly inclined towards doing
houden van ................be strongly inclined towards doing
houden van ................care about; will good for
liefhebben ..................care about; will good for
houden van ................have a strong affection for
beminnen ...................have a strong affection for
liefhebben ..................have a strong affection for
graag zien ..................have a strong affection for
..............................................................................(Ufo tarjosi kaakaon. Koneet käynnistettiin. Merkittävä päivä suomalaisessa ajanlaskussa. Sinistä. Bear barely bears -kuva Venuksen pinnalla. < Paina play > Nippa Nappa.)
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / video by Aalto ./. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / selkäranka . . . /. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / 67 keskiakseli ./. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .. . . / . . . . . . . . . . . /koodistani ulkona: 6,7/. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . .. . / . . . . . . . . . .. . / suom.ajanlaskussa /. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / Alvarin pvä . . . /. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / Cloudberry 16.9/. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . .. . . . / (kyyhkys-)"lakka"? / . . per-i-llä :)
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . .. . . . / Pilvien huimapäät-169 /. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . .. . . . . . / McCloud 16.9 . . . ./. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . / 16.9 Toby <3 V . ./. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . / MacLeod . . . /. . . . . . . . . . . . .


(Eikös Neil Armstrong puhunut jotain silmän iskemisestä juuri ennen kuolemaansa.)

https://www.youtube.com/watch?v=sMfeI0txxLE
Katso kohta 0.40-0.55. Punaista heijastava mies saapuu lavalle, ja ... :D
Noissa Servon lauluissa on monia 'match'-juttuja ...

https://www.youtube.com/watch?v=NEKCY56MGs8
Minä vedin täsmälleen samanlaista hamsteria irti jostain kankaasta ja ei irronnut, nauroin ääneen. Silloin se viimeistään oppi, että mitä ihmisen nauru on. Noilla on huumorintajua. Tuollaisen kanssa tuntuu koko ajan, että molemmat ymmärtää toistaan, ja ovat tietoisia toisistaan/ henkinen side, sellainen aware, jokin. Minusta ne ovat tosi älykkäitä. Se oppi ilmaisemaan iloaan nahistamalla leikisti kättä pehmeästi, sellainen nopea leikkijäkällys. Nauroin sille, niin jäkälsi kättä, halusi kertoa että oli hyvin iloinen. Oikeasti. Aina kun sen laski keittiön pöydälle herkkujen kimppuun, se ensin jäkelsi kättä, ennen kuin lähti kädestä. Oli niin iloinen. Olenhan minä tästä kertonut ennenkin. Sitten oli niitä puolen tunnin leikki-jykällyksiä... nahisti leikisti kättä suloisesti supertaen ja juoksi piiloon. On niillä automaattisiakin toimintoja: kapea käytävä tai kuoppa alustassa laukaisee "hiekassa pyörimisen". Mutta on älyäkin. Otin siltä pois likaisen talouspaperin, niin jähmettyi liikkumattomaksi. Uskon, että se yritti ymmärtää syytä sille, miksi se nyt ei saanutkaan paperia. Eikä se voi ymmärtää mikä syy on. Saattaisi oppia likaisen ja hyi hyi:n, jos sille opettaisi sen. Hamsterille eri asiat saattavat olla likaisia kuin ihmiselle, niin sekin opettaminen saattaisi olla vaikeaa sen vuoksi. Kemikaalit ja kakka vaihtavat paikkoja. :)


______________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.