IRC-Galleria

=DTiistai 04.08.2009 13:49

Kaikki tämä lähti jo viime perjantaina kun sain neronleimauksen kokeilla päästä Energyn isäntä vastan emäntä kisaan läpi. Mikäs siinä aina ollut poikatyttö ja miesten jutut on ollut kiinnostavampia ku jotkut meikit ja muoti.

Ensimmäisenä päivänä molemmat vastasi kaikkiin kyssäreihin oikein. Sitten jatkettiin maanantaina noh molemmilla oli "virallisen" tuomarin mukaan yksi väärin, vaikkapa heppatyttönä tiedän arvon kanssa kilpailijan vastanneen väärin myös kakkos kysymykseensä.

Ei siinä mitään kisa jatkui siis kolmatta päivää joka ei ehkä ollut olosuhteilta suotuisin...

Tänään saavuin kotiin klo 0300 kun saavuin tampereelta takaisin helsinkiin , nukkumaan pääsin ehkä neljän aikaan aamulla. Joskus aivan epäinhimillisiin aikoihin soi puhelin ja minä sitten herään siihen. Tapani mukaan vastaan siihen erittäin väsyneenä. Puhelimen toisesta päästä kuuluu energin aamutiimistä huomenta, siihen sitten heräsin. En muuten ikinä oo niin nopeasti ollu täysin hereillä.

Kysymykset alkoi hienosti pokeri käsillä ja heti täysin lukkoon, enhän mä ees muistanu mitkä kädet piti arvottaa, Thank Goddes Annika oli sentään perillä missä mennään ja pelasti tilanteen. Toinen kysymys olikin sitten ehkä maailman helpoin Hulk Hoganin perheen reality sarjan nimi, itsehän en ole katsonut kaikkia jaksoja kyseisestä sarjasta. Kanssa kilpailijan ekaa ja tokaa kysymystä en edes muista, sen verran hyvin aivot jummas vielä siinä kohtaa päivää. Sitten päästiinkin kolmanteen kysymykseen ja miehet vastasivat hienosti väärin, ei siinä mitään itse olisin lähtenyt lääketieteellisiin perusteisiin enkä mihinkään mamma boksiin ja kun tajusin, että hemmetti nyt tää voi päättyä ja huomenna saa nukkua niin ei siinä enää voinu istumassa pysyä, pakko repiä ittensä sängystä ja alkaa ravaamaan huonetta ympäri. (enkä edes muistanu ottaa kapuloita avuksi) SItten kuului puhelimesta viimeinen kysymys mitä eroa on colt pistoolilla ja normaalilla pistoolilla, siinä kohtaa rauhottui ja tajusi et nyt tää loppu. Annika haki hienosti vastausta ja yhteispelillä poikien uhosta ja egojen pullistelusta voittoon.

Piti tehdä työtä jotta en alkanu kirkumaan riemusta. Kisa oli loppu ja jälleen kerran naiset näytti miehille mites hommat menee. Pääsinpähän lähetyksen loputtua vielä nolaamaan itteni ku en oikeasti edes siinä riemun, väsymyksen ja innostuksen sekasuudessa muistanu omaa osoitettani, nimen sentään muistin (tällä kertaa).

Aloitin siis tämän aamun saamalla parhaan herätyksen ikinä ja voitin vielä navigaattorin.

Enää ei tarvitse harrastaa sokko suunistusta, oma suunta vaisto kun on ehkä legendaarisen huono, eli siis aikalailla puhdas nolla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.