IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sä et voi sietää..Keskiviikko 20.07.2011 21:14

Kyllä vituttaa!! Talo kaupat on tehty ja kaikki alkaa olla loppusuoralla. Mutta se toi mukanaan uuden ikävän asian.. Mua alettiin moittia oikein uurakalla. Kaikesta mitä olen jättänyt tekemättä muuton yhteydessä tai tehnyt väärin ja nyt huipennuksena tuli "sä et voi sietää mua tai mun sukulaisia".
Miksi kaikki muuttuu rumaksi? Ilkeäksi? Neuvotteluyhteys katoaa, enkä saisi kyseenalaistaa mitään tai olla eri mieltä? Se nimittäin tarkoittaa heti että huudan eikä mun kanssa voi neuvotella. Herra olisi ansainnut manipuloinnin, väheksynnän ja syyllistämisen SM mitalin. Käyn niin kierrokssilla että räjähdän kohta!
Kun piti lähteä parisuhdeterapiaan ja sitä oli odotettu pitkään, mä menin sinne yksin koska musta huomasi ettei mua enää kiinnosta. Kun kävin kevään yksin terapiassa, koitin löytää jotain ratkaisua enkä enää saanut niskaani kuin paskaa, mä päätin lähteä "ovet kolisten". Kun otin vain omat tavarani ja mun lahjaksi saaneet tavarat, jätin hänelle kaiken paskan. Mites minä?? Miten se miltä musta tuntuu ja kuinka paljon muhun sattuu?

Tämä on kamalan yksipuolista mutten jaksa just nyt paskaakaan välittää siitäkään. Istun MUN kodissa, MUN omistamalla terden sohvalla ja kuunetelen MUN valitsemaa musaa. Heikko itsetuntoiset, naisia alistavat miehet: syökää paskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.