IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ParaneeLauantai 10.06.2023 05:07

Ruskea ja harmaa nurkka ovat ylimääräiset, selittämässä keskellä olevaa 1mm kokoista olentoa. Valkea nurkassa on kaskaan nymfi, ei valmis kaskas. Ihana juokseva pilvi. :) Yhdistyy rapuihin leptostraca-äyriäisten kautta. Vaaleanpuna-alushameinen lippalakki-simpukka tulee sinne, missä yhtyvät Radiolaria, Foraminifera ja Accorn worm.
Punainen alhaalla: punalevä
Punainen keskellä: erilaiset eläimet liimautuivat toisiinsa kiinni
Punainen vasemmalla: jotain joka hieman muistuttaa keski-olentoa
Oranssi alue: samanlaiset eliöt tarttuvat toisiinsa kiinni



Nurkassa olevien kasvien juuret, Himalajalla, pikku-varpaat joillakin olivat kartassa kiinni jossain murikassa, joka maasta irronneena näyttää alhaalta päin ontolta jääkiekolta, jonka sisälle laskeutuu kierreportaat. Olen näyttänyt aiemmin niistä kuvan murikoineen päivineen. Murikka on vihreän kasvillisuuden peitossa, toisin kuin nuo varpaat, jotka monella eivät ole kiinni missään. Eivät nuo kasvit nyt IHAN samanlaisia ole, kuin muinaiset ruttuiset 1mm kokoiset pallot, mutta toisaalta ovat. Ryoliitti-kivi -kiekoissa makaa sisällä sellainen säkki, jolla on Yorgian karvanenä /hapsuinen ohut pää. Nykyiset vastaavat, jos niitä on, ovat kai simpukoita tai hydria. Charniat kai olivat myös niitä säkkejä, koska ne olivat melkein Yorgioita - jotka taas olivat suunnilleen samoja kuin rugosa ja porifera ...
Millimetri-pallon osaset ovat pureutuneet eläinten näköisinä toistensa niskaan. Sama näky kuin krotin poikasen alku sisältää.
Ammoniittien sisällä kai oli sisinnä valkea alkuhyönteinen...? (olen näyttänyt sellaisenkin kuvan, hyvin selvän kuvan, mutta en virkkanut olennosta mitään).



Hyönteisiä ehkä täytyisi tuupata, tai niitä voisi, koko eläinkartan sisään niin, että valkea pilvi-muhvelo sukeltaisi alkuhyönteisenä ammoniitin sisään, ja vihreä sirkkaäyriäinen sukeltaisi kalojen suuntaan siten, että se muuttuisi valkeaksi lintu-kala -olennoksi heti ohitettuaan artemia-höyhen -ratsaltajat ohi sen valkeamman koiraan. Hurja ajatus etsiä hyönteisestä lintua ja kalaa, mutta muoto ainakin sopisi.
Monen muodon olentoja on tietenkin paljon muitakin, melkein kaikki ovat. Haaroittuvat suuntiin jonne on risteytymistä tapahtunut.

Kuvan keskus on sen vuoksi neliö, koska minulla oli paperilappu-versiossa keskellä iso neliö, jonka nurkissa luki lähisukulaisia. Vaikka keskellä oleva eliö on pyöreä, en voinut liittää keskelle pyöreää kuvaa, koska noista 1mm kokoisista eliöistä löysin vain 2 kuvaa, joissa näkyy se, että eläin liimautuu toisen selkään. Jos olisin liittänyt koko pallon kuvan keskelle karttaani, sille varattuun kohtaan, niin silloin ette olisi juurikaan nähneet ylimmäisen liimautujan hienoa siipeä, koska kuva olisi ollut liian pieni. Nämä ovat syyt, miksi kuvan keskus on tuollainen kuin on. Siipi-liimautujan toinen pää, siinä on kuin 2 hännänlutraketta tai 2 lonkeroa, vähintään 1/3 koko pituudesta ellei melkein puolet.

https://www.youtube.com/watch?v=ip4qpKXPyd4

<-- Ihana pieni. Se käyttäytyy kuin jokin älykäs selkärankainen. Kun ei löydy oikeanlaista tietä eikä oikeaa oksaa, se lopulta kallistaa itseään nähdäkseen valkean suojansa alta edes vähän ylemmäs, että olisiko siellä oksaa.

_________________________
_________________________
_________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.