IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Elämän karttaTiistai 11.04.2023 08:34

Lisäys tuohon että "galaksien valmistuksen otin huomioon kartassa". Hiiteen koko valmistukset. Ei siel oo semmottis ... mitää galakseja. Hautoo kyl munia, mutta ... suurin osa ns. galakseista on mielestäni kiinni niissä mustissa. Irronneetko monet koskaan niistä? Kyllä se tekee kirkkaita tähtiä, harvemmin. Näkyy musta leipovan ne semmosessa pienessä kolossa. On maan päällä sieniä, mustia sienipintoja, jotka munivat pinnastaan karneolin värisiä tiilenpuna-helmiä.


_______________________________

Hienoin karttani tähän mennessä. Järjestys ulottuu galaksien muodostamiseen asti, sen sijaan että rajoittuisi vain maapallon eliöiden sukulaisuus-suhteisiin. Galaksin keskellä olevaa munaa edustaa chiton ... (nivelkotilo). Siinä on pieni "runokin": Snaak-plaak - Reunalle menevät kiekon.
Tällä kertaa FinnNessie/ikuturso on poissa, mutta yhtä hurjia asioita on tullut tilalle. Karttapallosella on olalla tuollaiset arvomerkki...lätkät. Koska ne ovat bakteereja, niihin tulee < < < -merkit. :) Hydran kuuluisi olla Auroran värinen!!! Glaucuksella on 4 "jalkaa", ehkä sekin sininen kuuluu siihen vasempaan trilobiitti-siniseen... jos sillä on 6 jalkaa, on sijainti täysin oikea. Ja: alempi helmivene näkyy olevan coatin, nenäkarhun sukua... Alareunaan klo5.30 paikkeille on muotoutunut tähtiravintola Gastro pannuineen. :D



On tai on ollut olemassa muinainen merisulka, jonka varsi on kuin pitkä iso"koiran nenä" jonka juuressa on silmät. Kuin oikaistu helmivene ilman kuorta. Pyrstö on helmiveneen lonkerot (kai?).

Terhomadon sijainti on hieman hämärä. Ehkä sitä voisi levitellä 4 kohtaan, 1 sijasta. Vaaka-pysty viivoilla 4 sektoriin jaetussa ympyrässä laittaisin sen koillisen ja lounaan sektoreihin, 2 cm päähän pysty- ja vaakaviivoista ja 1,5 cm päähän kuvan reunoista. Tiedän, että sen lähimpien sukulaisten sanotaan olevan meritähtiä. Se on varmaankin niitä toukkia, otuksilla on toukkia, niin sekin on jäänyt toukan muotoiseksi, niinkuin moni muukin. Toukat taitavat olla usein valkeita ja hyönteismäisiä. Näin valkoisesta hennosta syvänmeren merimakkarasta kuvan, jossa se seisoi pohjalla, hellyttävänä eläinhahmona, pikku-poloisena. Sillä oli (viher?)-levän "otsatukka"/-kellot. Jos SEKIN on niitä hyönteismäisen-toukkamaisia eläimiä, niin se kyllä on samalla levän muotoinen. Ajattelin, että nämä kaikki toukat voi jäljittää levään. Meritähti toukkineen on kuin punalevän lähetti.

Jos maahan "ammutaan" tuolta ylhäältä jotain sammal-levä-bakteeri-nilviäis -kiekkoja, niin jos niissä on toukkia, ne ovat ehkä lähes identtisiä näiden meidän olentojen kanssa. En tiedä, ovatko ne mahdolliset maksasammal-jalkaiset bakteeri-levä -Aurorat tuolla ylhäällä nousseet ylös (joskus muinoin), vai ovatko muita, ulkoa päin olevia. Ne näyttävät ikäänkuin koostuvan sellaisista "lokasuojista", niinkuin ammoniitti ja (piippokotiloiden? ehkä) kuori, muoto on viherlevä-bakteeri-rotifer-maksasammal, sisällä on ikivanhojen bakteerien ykkönen tai kaksi, kuin hupullisen takin suojissa. Läpinäkyviä eli näkymättömiä. Ja iho tihkuu revontulta. ... "totally makes sense" ...

Sininen vuorten viiva, se voisi kulkea vasemmalla rofiferin ja sarvisammalen välistä, paremminkin. Molemmat saattavat olla jättimäisinä muodostamassa mannerlaattoja. Oikealla samassa kohtaa: kun ovat nuo "webbed ghosts": ne kun synnyttävät aina eteensä uuden samanlaisen, niin siitä syntyy kuin seinä. Kaatunut sellainen seinä ... sen näköistäkin maata olen blogissani näyttänyt karttakuvasta.

Kuinka tuolla eläinten keskellä voi lukea "planet" ... en tiijä... se on sellainen, että kun eläimet ovat planeetassa, niin planeetta on eläimissä. :D

Yritän varmaan vielä tehdä paremman kartan, jossä olisi merkitty saniaisten ja kortteiden sijainti. Jos ruskea soinen örringäis-laatikko oikesti tähtää ja ampuisi rihmaa valkean kortteen varteen (... mikä kai? oli näköharha ja sattumalta oikeassa suunnassa oleva vaalea heinä vain?), niin... vähän tai paljon sen näköinen loota voidaan erottaa (Espoonko?) valkeassa ufo-kakkarassa taivaalla. Tarkensin kuvaa silloin, ja valkean kakkaran näytti meille tarjoilevan levän kätöset. Täällä Kuopion rannassa on sekä sitä muistuttavia laatikoita pystyssä, pieninä kivinä, että vaakana hieman isompia pitkiä kiviä, jotka muistuttavat taivaan laatikon sisällä olevaa "ohjusta". Pilvet voivat kyllä olla vaikka minkä muotoisia... mutta jos liike on ollut nopeaa, se ei ole silloin ollut pilvi.
Asia ei ole niin, että "elämä olisi tullut maapallolle ulkopuolelta". Se on koko pallo sitä samaa, ja elävä (ollut/on). Ei siinä paljon ole eroa, että lentääkö kakkara puusta vai 50 km korkeudesta. Onhan se vanhempaa mallia ja ei ainakaan täällä risteytynyt, jos se avaruudesta tulee.
Ei voi varmasti sanoa, nousivatko ne sinne maasta, Aurora-ukkeleiden rinki. Napapiiri. Ovatkohan ne niin? Levän päät toisissaan kiinni.Mikä pää se on, kun on sisä-ykkönen siinä? Kyllä se on levän pää. Nilviäismäinen punaleväliitäntä toisiinsa sivusta, eikö olekin?! Rohjake itse muistuttaa kasvimaista levää. Lievästi ihmismäinen olemus, vaikka se on kai meihin verrattuna ylösalaisin.

Tuo kun on tuo tyhjä pala tuolla vasemmalla ylhäällä. Siihen sopisi Etelä-Amerikan suuret altaat, joissa on kasvanut bakteerimaisia sieniä, ja joissa altaissa oli vino-leikkauksinen suojus (kuin oikean yläreunan olennoilla vinoleikkauksiset takit), ja joissa altaissa saattoi olla sisällä aivan kuin terhomato. Altaat olivat pituudeltaan monta kilometriä, yli 5 km. Onneksemme näemme siellä jonkin altaan tyhjänä, ja siellä on kuin sisällä terhomadon jäänteet päästä päähän. Se olisi siis ehkä ollut hieman kuin Dickinsonia. Bakteerimaisine sienikasvustoineen se olisi ollut kuin limasienimäiset muinaiset punalevä-"vaunut" yhdellä joutsenkaula-pomolla varustettuna ...vaunu joka ei liikkunut. Kyllä se sitten keksi keinot tehdä liikkuviakin.

Oli suurempaakin, 100 km pitkä rotifer, joita sanotaan madoiksi mutta ovat ihan silmällisiä olentoja... ja sitä monta kertaa suurempia, jos Suomenniemi Turusta Kainuuseen olisi yorgia, ruudukossa viljelty kiekko-muna. Ja hyvin suuria limajuuria, ja ... lopulta katsot palloa avaruudesta ja näet pallon sisällä 3-ulotteisen näyn: juuresta lähtee ilmapallorykelmä, jonka ulokkeet muistuttavat etäisesti eläimiä. Erilaisia juurakko-näkymiä tai alkuklöntti saattaa näkyä jos katsot Jupiterin kuita. Puhumattakaan trilobiitin muotoisesta pienestä planeetasta, tai siitä, että kuumme näyttää olevan kokonaan punalevä-juurta. Jäikö jotain ... eivätkö nämä asiat muka ole näin, niinkuin sanoin?

________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.