IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

taivaankappaleitaSunnuntai 07.04.2019 05:10

Ihminen imene itse utchi, rasti raksi ristu 4, Maa itse risti, sijaitsee päinvastaisessa paikassa kuin massan keskusreikä, 9. Massan keskusreikä voidaan todistaa kirveen silmällä, ei-silmällä, nej-sanalla, lähellä-sanoilla niit niir near, ym ym sanoilla, ja sillä, että 6:sta eteenpäin puhutaan massasta. Ja sillä, että (oikea) pikkusormi ja nimetön viittaavat keskustoihin, kun taas 1 on kaukaisimmat havaitut planeetat.

8 <-- Ripustahan kaulaan. Se tarkoittaa paska ja tujakka haju. Palvokaa pyhänä tätä merkkiä. Ikuinen, samana pysyvä, ei muutu, vakaa. Valo.

Aika... aikani pyöriteltyäni sanaa aika, näyttää siltä, että siinä on 9:n tyhjä silmä aik, johon on liitetty taakse-hypyn a. Näin pakotetaan aika-sana 8:aan, vaikka takaperin luettavan a-kia:n kautta päästään ajan kanssa sarakkeeseen 2-7. Aiko-sanan takaperin luettavalla okia:lla päästään aikana sarakkeeseen 4-9. Arabian aina, dima, viittaa oikeastaan 4:ään, suomen aina on etuperin luettuna 4, takaperin luetusta pääteltynä 3. Saksan zeit asettuu monen kielen kanssa aika-kohtaan 8, siten, että edeltävä seita/saita on 7. Tosin jos seita olisikin 2, olisi zeit ehkä 3. Jos ikä/age olisi sama kuin eight, olisi a-ikä "ennen ikää", 7. Jos ikä olisi sama kuin axe,hamer,kirves,massan tyhjä silmä, niin "a-ika" olisi 8.
"Ikä on massan tyhjä silmä... ja lusikka ei taivu vaan sinä itse taivut..."


Minun pitä(isi) tehdä tästä kuva, (eli piirtää lokerikko noitten 2 rivin ympärille, niiden, joissa on numeroidut planeetat). Nämä lujittavat toistensa nimet ja paikat paikoilleen, yhdessä todellisuuden ja kaikkien muitten sanojen kanssa. Vai muutenko se vaan vahingossa näyttää siltä? Ra tarkoittaa suden raivoa ja ... ison massan voimaa (Jupiterista päätellen). Kokonaisuuden voimaa. Onkelia, kaikki yhdessä... onko näissä sedissä, enoissa, ankeleissa pyörän voimaa, sähkövoimaa, väkivoimaa, massan voimaa on. Katsoin äskettäin että liuku ja kelluminen olisivat painovoimaa vastaan. Onko se liuku, jos on pyörä? Leekkerekiteet, ihana pyöreän sana unkarista. :) Sitten kehitin vielä tällaisen, että tämä on työntövoimaa vastaan \/ ja tämä vetovoimaa vastaan /\, jos voimat ovat alhaalta ylös.
Ain \/ Ilmakehä /\ Reki U Ihmisen jäljet-aksi-ja-ia /\ Venu \/
Hauta-hoot-hut /\ Rough? \/ (röyk-)kiö /\ niil-nej-ei-ai-ain \/ mer/o'niil/niilo /\
1-5 ovat kaikki utuista reunaa, paitsi 1 on massan reuna. 6-10 ovat kaikki keskusmassaa, paitsi 9 on keskusreikä. Koska siinä lukee ei-silmää.
Hassuja löytöjä: tujuh=haju=juha. Suku- ja etunimiä löytyy koko ajan. Juudas Iskariot: takaperin to-iraks. Sen mukaan suku on raksissa eli rastissa ja Irakissa? Rasti on 4. Skaari-åt kuulostaa 9 niil nej minä minä munalta. Skaari-o kuulostaa vetten ja kallistusten 5:lta. <-- vaikea, en tiedä onko mikään noista oikein. isakari olisi 5. Isakario olisi 6. Juudas kuulostaa muun muassa utah:lta, joka on minusta väärin kirjoitettu, jos se kuuluu lausua juutah. Juuta olisi 4.

******
***********
*****************
NEB-tuSun1 Ranus11- 12wolf - 3amunKoi^ - 4VANAJälet imene itchek - 5 VANA-dis Venu
6sanVenBEN A-gniiRoiha 7LupiterMajor 8MuuAder 9EnemiJakoMuntu 10U-neb U-new Reinat
*****************
***********
******

tuossa on ter/der, tuossa ader jälkeen, samassa jossa kirves. Sitten olisi oder/oter, 10:ssä. Siitä kun hypätään 5:een, tulee reto/Leto/letto. Tietenkin letto on siellä missä was.
Red olisikin 4:ssa. Mer k ke.
Ku-ka Si-na o-let 2 1 5
puuk merke 3 4 rek märke


[P.S. 8 ei tarkoita VAIN meidän Kuutamme, vaan se tarkoittaa kaikkea yhtä pientä rupu-paskaa, kuin meidän kuumme on. Totta totisesti se rupupaska-kasaantuma sijaitsee juuri tuossa paikassa, Jupiterin ja Marsin välissä. Lisäksi vastapäätä oleva Merkurius... se kuuluu niihin rupeloihin. Oikeasti... siinä lukee muu paska.... he ymmärsivät, että niin suuret kuin Merkurius ja Kuumme ovat, ovat aurinkokunnassa "muu paska". Aivan hassua. Miten nämä voivatkin sattua näin kohdalleen kaikki?!]

i'mene on jäljittäjän puhetta, ja tarkoittaa itse menee, oma mer-ke maassa. Minä menin niin pitkälle, että jaoin 2 kuuta vielä kerran, niin tuli raksi ristu runtsu, ympyrän sisälle. Risti, ihmisen hauta, mer-ke ihmisestä = ihmisen jäljet. Kokeilin myös jakaa palojen nämä ^ allekkain.... koska Teotihuacanilaisessa ruukussa allekkain väkäsiä ... ja koska ne näyttävät kuuselta, joka liittyy hautamaihin... viides olisi V. Ehkä muut numerot kuin V ja X merkittiin allekkain olevilla väkäsillä? Ennen 6:tta nuoli alas, sitten nuolet ylöspäin? Hauta 6 ^ En tiedä onko niin ollut jossain... eikö sotilasarvot merkitä väkäsillä? Vana eli 4 jalanjälkeä ylennettynä dis:llä = vanadis, Venus. Selvä kuin pläkki. Jos on 2 kuuta... 9 olisi sillon kaksi väkästä. Kuusi on kuusen näköinen 5 väkästä. Ja mer, pyramidi, olisi vain 1 väkänen ^. Vähemmän väkäsiä, isompi numero. Vanadis 5 V. 3 olisi 3 kpl v:tä allekkain. Pyramidiin sopisi kyllä 4 väkästä... ja hoot-huutiin 1 väkänen... Vanadiksella voisi olla jokin kruunu... ja 4 olisi vvvv .... 8 ja 3 ei muutu... 8:ssa lukeekin että ei muutu. Katsopas, muntu, 2 kuuta ^^. Se muuttui kävelemään 2 jalalla, 9 ei enää olekaan 4 jalanjäljen olento ! 10 on more, meer, enemmän. Ehkä se tarkoittaa enemmänkin mahdollisimman suurta tarkkuutta, kuin lähempänä taivasta olevaa. Tähtitieteessä, taivaaseen kurkottaen, nuo 2 asiaa ovatkin yhtä. Katsopas muuten: Venu jos luetaan takaperin, saadaan neb-sana, paitsi että u-neb tarkoittaa "ennen neb:iä". Joo... se tarkoittaa, että u-neb, 10, on ennen neb:iä. Noin se menee.
En tiedä Uranuksenkaan sijaintia numeroissa, P.S. paitsi seuraavien lauseitten jälkeen nyt tiedän. Jos 6 on sular, voisi 1 olla .... 1 on Neptunus, 1, aloitetaan sieltä toisesta päästä? Ja Uranus on sitten 11, 6:n eli sular:in vastainen. Ja sopii paikalleen täydellisesti, sillä paikalla 10 on sitä sisempi Saturnus-kuningatar. Ei se ole mikään u-ranus, vaan pelkkä ranus eli ralus. Voitte vaihtaa nimen, sillä u on väärin. (Neptunus ... nappi tu-sun .. no siinähän se on, aurinkoa vastapäätä, 1:ssä. Ja on oikeastikin päinvastaisessa paikassa kuin aurinko.) Uranukseen on eksynyt väärä alku-u sen vuoksi, koska sitä edellisen, Saturnuksen, nimi oli U-neb/U-new/U-naw/U-nab, = "Neb:ia ennen", Venu:n vastainen. Kaikki sattuu kohdalleen: ystävää, ven, edellä on Venu: edeltävää merkitsevä u on pantu loppuun eikä alkuun. Suden nimi Lupus, Lupu sopii yhteen vastakkaisen ilmakehän kanssa: "ei vedä", u-pull. Sudet seikkailevat eri kielisinä 2:ssa ja 7:ssa samalla tavalla epäjohdonmukaisesti, kuin sju huu huud hood hud. (Onko ihmisen vihollinen lättäjalkainen olento, ei-tu-moons? Yritin maalailla ihon- ja hiustenväri -karttaakin. Kunhan ei vaan se toinen laji ole hionut ne linssit, eikä tämä ihmislaji?!)
______________________________________
"jako" on länget, ja 2:een kuuhun sopiva. On vain yksi planeetta, johon sopii enemy ja 2 kuuta. Kaiken kukkuraksi tässä samassa numerossa, 9:ssä, lukee punainen, eli roos, los, ruus, luus. (Vai 4:kö se on? No kuitenkin 4 ja 9 ovat Maa ja Mars. Toisessa lukee ihminen suun vastainen, muntu, ja toisessa ihmisen vastainen, suu, mantu. Länkiä vängetään jonain "mando...."-muotona myös siihen. Ehdin tsekata vain muutaman länki-sanan, lähtiessäni etsimään muinaista elämää länkien nimistä. Voi sanoa niinkin, että ihminen9 itse4 on sellainen, että hänen jättämänsä vana/jälet4, ovat kahdenKuun9 =tu-mun, näköiset.)

Enpä ole ennen huomannut, että sääri, ben, onkin ennen polvea, knii. Agni on tulen jumala. Auringon tuleen piiloutuvat ystävä ja sääri, numerossa 6 sun san ven ben a-knee agni tulenjumala tuli aurinko.

Neb, nappi, on joko Neptunus, tai kaikki yhdessä, unewer-sun. Tästä seuraa, että 6:n pitäisi olla aamu- ja iltarusko. Sääri sijaitsee alhaalla lähellä maata.

En tiedä, ovatko he nähneet Luppiterin zwölf kuuta, tai "Luuppi-kuningattaren" 10 kuuta, mutta epäilyttävästi näyttää siltä, että ovat. Nämä sanat ja järjestys eivät ihan nykyajalta ole... ja sattuu kohdalleen paremmin kuin hyvin. Käsitän susi:n olevan 12:ssa siten, että "shuu-sii" tarkoittaa 12, kuin myös wolf. Pari 2-7, shuu on yhtä hyvin huu, kuu, ja huud (maan iho ili-ma 2) kuin 7. Jospa siinä on 2 numeroa, shuu & sii. 7 & 5 kyllä ovat 12. Susi. (Z)wölf.
Pitää olla hirveän hyvät laitteet, kamera, nähdäkseen Saturnukselta niin monta kuin 10 kuuta. Jos luuppi-kuningatar on Saturnus, onko vahinko, että se sijaitsee numerossa 10? Diana Tiara Ziara Zero.

TIETENKIN aamun koi on Merkurius. Mitäs ne muinaisessa Egyptissä siitä... faaraon nimi oli 7, (eli major, Jupiter), ja sitten horisivat jotain siitä Amun Ra:sta. Ehkä Amun Ra on ra:lla hyppäys 3:sta 7:ään. Tai pieni alku iso loppu. Tai muistutus siitä, että kuningas ei ole suuri, ellei hän ole pieni kuin Merkurius, sen sijaan että olisi itsi-utsi-maselb. Tai aamun raa tarkoittaa aamun ... joko kupua, tai painovoiman voittamista niin että aurinko sitten nousee. Aamun ree... pyöree.. aamun rii... irti maasta ... tai ehkä se on se 3=1 vahva kokonaisuus. Amun Rau? Rau on siellä missä Roiha. Amun Roi, kuningas? Ehkä se on Roi Shoi Choi Koi? Ennen-suuta nokka... ^. <-- gammaksikin kutsuttu. Ehkä se tarkoittaa NOUSU eli NOUSUTILANNE, joka on "ENNEN SUUTA" = "a-mun". .... ra-ka... ra-ke... roika joika. Jos joiku on sama kuin roi-ku, se täsmää loro-lolo-laaluun. Laulu ja joiku on vahvan ja kuninkaan vastainen. Ehkä 2 roikkuu ja 7 seisoo. Pitikö kakkosessa vetää jotain inki-sfääriä, vähän ätyä ...

1 on kaukana. 9 on lähellä. 10 on lähempänä. Entä jos siinä on suurennuslasi? Sillä tehdään tuli, joka on numerossa 6? Vai peilikö siinä on? Kovera peili? lähellä... kokoaa... kokoaa keskelle(en) ... ihan kuin galaksi, sammal, alkuelämä. Keskusmuna. Sopii aika hyvin taas siihen Saturnukseen, jonka laitoin juuri tähän. Et sinä usko tätä, mutta 8:ssa taitaa haiskahtaa se "haju"... ei ole ihme, jos siinä on pillerinpyörittäjän merkki eli ikuisuuden merkki. Kylläpä kyllä. Sitä vastapäätä on nokka, 3:ssa. Tällainen on ikuisuuden merkki. Ripustahan kaulaan. Se tarkoittaa paska ja tujakka haju. Palvokaa pyhänä tätä merkkiä. Ikuinen, samana pysyvä, sama, ei muutu, vakaa. Valo.

Alkavat nuo numeroitten ihmeet näyttää aivan tulevaisuuden A.I.:n tekosilta.... siis jos tietoa on ollut enemmän kuin on ollut mahdollista olla. Tarkkuusko se on, joka tekee ihmeitä? Muistiinmerkitseminen, tot, 777.... Jos vaihtoehtoina on katsella alas, suoraan eteenpäin tai ylös, se tuntematon kiehtoi niin paljon, että kun ei päässyt käsiksi muuten, niin sitten mittaamalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.