IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 01.03.2019 17:10

Kurkistavat päivät löysin Kuningas-pytonin kyljistä.
i-blad <- -> dalwi melkein on tuolla, lehdessä(kesä) ja talvi... Rauha on vakaa. 5 on keski ainakin, jos ei kesä/iblad ole. .... mid-vaas... Myöskin klo 12 on mid. Mietin myös, että lopussa olevassa on F:n näköinen, se suhisisi hampaitten välissä, ja olisi myös tuuli 10=mid miir häränsilmä napa, tuul tuur? jonka vastakohtana olisi alun ruud... Jonkin Ludmilan meinasin saada myös siitä, ja että loppu voisi olla takaperin ääni eli ani ...olisi tuulen ääni... luut miira ... ai niin luutkin ovat hienosti ladottu nuo 12, luut fiina, äänif tuul... ainakin final, jos on luut. Tuul aa-nis... ennen 9:ää niin olisi 8 joka voisi olla röykKIÖ koi koji koh valo lait ... tuul eit, too late ... Tie luut, tai luut, tai ruut ... keski-ruutu... tai luud, sido luuta. Englanti: rut, kiima. Keski-kiima. 5 vaas. Sitten on heijastuman näköinen alku, niin kuin .... "kaiko blaad", kaikkoaa veri, talvi tulee... tuollainen voisi olla. Sitten on kaiku niin kuin kallo, blaad niin kuin veri, luut niin kuin luut, ja liha pitää leipoa jostain palasta... liha=meat=meet =hei,hello, terve 10, meet miit = sekä kohdata, että keskellä, että mit. Kaiko blaad - tarvu kiak ? (tar vipu-kiak? :) Tarvii puu-kiekon / sidoksissa vipukiekko....)

1 heijastuma kaiku kalom kallo ontto (ontto kohtaa onton: 4.merkki tässä, on myös ontto)
2 merkki blood blad iblad plaat flat even
3 luut (kun2 on elämä, onko 12 kuolema, "toisella kierroksella"?)
4 merkki middle, mit, miit, hello = liha

1 Keskellä HORI(-sont)
2 keskitaivasta kohti
II-merkki laitetaan aina keskelle.
3 ? Jos kaikki merkit tark "keskellä", niin kuinka 12 luun kuvaa on se? Luitten pitää olla keskellä (kaupunkia?) kuin Teotihuacanin pyramidissa on....kiertyy? 6?
4 sävelet F ja Fa ovat keskellä, ainakin. Kesäpäivän seisaus on sarvihangassa. Keskipäivän HORI/ tim on kyllä mit ...

1 Pinta maan. Kamara. (Kemmertää? = kieriskellä maassa--->)
2 Ilmakehän yläosa? gamma /| ? Gimel:kö se oli foinik...
3 pinta maan, luita. Ili:n kierros 2. (Ja luut ovat ikään kuin pinnan vastakohta.)
4 al-FA olisi maa (savi)...("alfalfa"?....eel-vant... eel-feel-fa(s)...? eel false... elf... re-member... kokoaa itsensä uudelleen?)

Katso Lemminkäinen tulee foinik. g/3 takaperin: Lemig? Lieto... lempo... o-teil, 1 pykälä häntää edellä... sehän on pylly? Op-mel...5...panin sijainti... Haa, onko lempo sitten 10? Mikä se on... Suuri jolle ei mahda mitään ja jonka sisällä on kammio. Pyramidi ja hirmumyrsky. Pyramidia vastapäätä = tamer. Tammer-koski. Tomera...



1 kuvassa katsotaan ehkäpä maan pinnan suuntaisesti. 2:ssa alas? 3 maan sisästä, kun kerran luita näkyy? :) Viimeinen on silläkin tavalla 10, että kun 2 käärmettä 55 kohtaa, tulee 10. Kappas: Harappan kaupungissa oli koko kaupungin yli iso rasti, jonka alaosan muotoa voisi sanoa tuon laatan 2. kuvion yläosan muodoksi?
Näkee ylhäältä hautaneliöt tietYhdessä ...


Ajan rakennuspalat kurkistavat vuodesta. Elämän rakennuspalat kurkistavat samanlaisina sieninä samalla tavalla maasta ylöspäin.
Mitä varten pytonin kyljissä on alkusieniä? :) Ja boan kyljissä sitten puolestaan on alkuelämän keskusneliöitä? Nämä ovat Etelä-Amerikka ja Afrikka. Kolmas kuningas on kauko-idästä: kuningas-kobra.

Tiedän ettei "anomalocaris-aikana" ollut käärmeitä (mutta en välittänyt). Samanlainen muoto, että keskusneliön puolikas on kuin siirtynyt. <-- Vuoropuolisista olennoista löytyy kummia kuvia. Väri on epäilyttävästi kasvin. Sitten on se perus-anomalocaris: kyljet samanlaiset: uskon että pihdit ovat seuraavan sukupuolven kyljen reunat, joitten sisältä "suihkutetaan" itse olento siihen pihtien väliin. Oikeasti uskon niin ---> "Olento" = "sammalen" kammio...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.