IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Einsteinin käsiPerjantai 07.09.2018 15:23

10.9.2018. Onkohan kuvassani jotain väärin päin, kun
- Kierrokset kuuluisivat kakkoon eli kaakkoon
- kettu=kuu=pintakerros kuuluisi lounaaseen eli luna:aan
- galo kuulostaa koilliselta kolilta kalilta kallistukselta
- kolmosen VOI yhdistää luoteeseen siten, että "kimmottaa pois luotaan"
Ehkä tein vahingossa peilikuvana, 312 alkaa vasemmalta. Outoa että nyt vasta älysin virheen. Eikun... mitenkäs idän ja lännen käy... Kaikki bendumit tulisivat vasempaan reunaan, oikea reuna olisi: tappava ilmaton avaruus - läpi - kierroksia kierrosten perään, renkaita renkaitten ympärillä, kiertorata?, kiertymistä, harva (ja mitä kaikkea 8 nyt onkaan.
_____________________________________________________

3(sim-)etra 1uuch 2atra 6kuus 4ku-atra 5vus (joku 9niarto) tms) 7(asetus/saitus/soitus/noitus/loitus) 8kiarto 10uus
Keskipakoisvoima liittyy kyllä siihen, jos moukarilla vedetään kaari kuin harpilla... katsoin vaan noita -to -loppuja... menee pois/hajoaa, kuin ruumis. Kiar-to:lla taas on yhteys sekä vas:iin että siihen "moukarin kaareen", joka siinä olisi kuun kierto, tosiaankin. Louna-luna.
Ehkä 3 ja 8 ovat ne "kullub" ja "bulluk", jälkimmäinen olisi "vetolukko", kiertorata. Ja 2 on kellub. Lingolle tai avaruudelle pitäisi olla vielä samanlainen nimi. Jokin ihmeen hornan tuutti. Hurrikaani... tai laskuvesi - maanjäristyksestä oli viitteitä numerossa 8. Luonnonilmiöitä siis... salama solomu nopeus... mikäs se oli se solomonin solmu... ve-ne ehkä on "vettä ei", koska liike, ki-ne, olisi "kiini ei"? Negy/megy = tasapaino, painovoima osittain torjuttu & liikkui kipitti mennä, vaan jäljet jäi kuitenkin. Mega, maakanta.
****
**********
**************
Jos 9 ruudun ruudukossa kopotellaan niin kuin hevosella shakissa, se alkaa siitä, joka on nimeltään "ensimmäinen", vas-kala. (Oikeastaan kala on 9, mutta pelkkä vas on 5.) <-- palm. Siitä jumalalliseen kolmois-kaareen, käden seba-tria symetria, josta yhden kaaren wiritettyyn bendum-seiskaan, siitä [ilmakehän kakkos-kaareen, air-taebes, artebes, artemeksen virittämään jouseen ja atri=palojen yhteen liittäminen2]. Siitä hypätään arvokkaisiin hautoihin muinaiseen Kiinaan 666= hautapaikka honoured mer neer more near (the sky). Ruumiin ympäri liitettiin yhteen jadepaloja kultalangalla + uskoa ruumiin eloon heräämiseen. Kohoamme ylemmäs, ja saavumme seuraavaksi tyynessä lipuvaan kuuhun, 8. Kopottelija ottaa tai ei ota seuraavaksi linssiä avukseen: hän läpäiseen kuunradan ja aurinkokuntamme ulkorajan, kohdassa 1, läpi, uchi. Viimeisenä enää kohta 9 nirhaava kuristava tyhjyys No-Air noir ink space. Neloseen ei laukata. Siellä on kompassin keskus, vaaka, kaikki numerot, ihmisen ymmärrys luonnon voimista, matematiikasta, luku- ja laskutaito, todellisuus, konkretia, aine, ja gravitaatio. Mittalaite, aivot, ja mitä on mitattavana. Ahaa! Hevosen ruumis, koska täytyy juosta kuin hevonen... - ellei läpäise keskustaa... tällainen "askellus" on voinut olla jo ennen shakkipeliä olemassa, tällaisella laudalla.
**************
**********
****


Voimia, suuntia, puita, viljoja, meri-"hirviöitä", ainakin on. Ja fysiikkaa, matematiikkaa ja tähtitiedettä. Hevoset kopottelevat tässä alustalla, ja sormet menevät yhteen sekä suoraan että käännetyllä kädellä. Sitten on vielä loruja väärään suuntaan, niin kuin Bad Drama -loru. Loru tarkoittaa etusormen kaarta, joka on ilmakehä (loro,2), ja ansalanka (lolo,7). <-- Melkein sama kuin "laalu".
Tietenkin teen virheitäkin, mutta eihän se haittaa, jos on yli puolet oikein. Maissi kuuluisi ehkä major:iin eli 7:ään? olikos agust "maistaa"? Joo, major=7=agust=maistaa, joitten sanojen perusteella se on paras paikka maissille. Ikävä hyppy kohtien 9 ja 5 välillä... tyttöjen silpominen.

____________________________________________________

Saamelaisten ratavastustus-tempaus: "Eenam lii eelim", maa on elämä... Onko se jokin sanonta? Emali/enamel on pinnoite... teen oman käännöksen: "maanpinta liittyy elämään". Ei, nyt minä puolestani olen rajoittunut - sillä maa ON elämä. 3,5km pitkiä nukkuvia kissoja, levien esi-isiä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.