IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SignalsMaanantai 13.03.2017 02:15

Ajatukset palaavat entisiin, vanhoihin sanoihin:
Isabel, asa ben, ase ben, aset ben dum
SWA HILI. SUA-ILI. SUAP ILI (MA). SUAB ME. SAB ME. SAA ME.
Tuleekohan swahili samasta kuin suomi ? Ollaankohan me swahileja... lingo-sanoinemme... Mitä se on se "sua"? U-swa ili-ma ... Eikö se ole juuri suahili, joka hyppää paikallaan korkealle ili-maan... Toisella on sua maan ilin, ja toisella sua maan? ehkä ne eivät siellä samaa tarkoita, mutta en hämmästyisi vaikka tarkoittaisivat. Onko se vasenkätinen, joka aloittaa usva-laskemisen tai 1=isa -laskemisen oikean käden peukalosta? Neandertalin ihminen oli vasenkätinen. Tässä on ehkä laskettu eri käsillä ja eri sormistakin, aikojen saatossa. Ja katsottu ennen kämmenselkiä ja nykyään kämmeniä. U-sua-me voisi olla "ensimmäinen maa"... tai asua maa... tai asettua maa... voisi se olla usva-maakin. Tai lävistettävä usua-me -maa. Usu = exi yksi. Jatkan sitten kun jaksan.
Mystinen me-ga .... onko se niinkuin kuukunanmunan kanta, maa-kanta, kun aurinko on puoliksi noussut... vai... minä keksin uuden: tämä on melkein sama, mutta korostaa suorakulmaa: mega jos olisi suorakulma. Tällainen: _|_ niin aurinko osuu siihen megaan eli maa-kantaan kun on puoliksi näkyvissä. Auringon sivujen ääriviivat ovat suorakulmassa maan pintaan nähden _| |_ . Maakannalla, mee kaa, olisi tarkoitettu suorakulmaa kuten kantapäässä on. Tästä voi kehittää kaikkea hullua, niinkuin että sabme voisi tulla sanoista "osuab me ga" ... kuulostaa melkein samalta kuin kaikkien kielten 7... saa bendum... aset ben. Niissäkin tehdään puoliympyrä, pyydys, kaari, bendumi. Onpahan tuo vanha jumalan nimikin. Ja Isiksen nimikin eikös ollut Aset. Ase isa usu osu. Usua ili... arra warraw airria för-röf orio...
Tuleeko ampua-verbi samasta kuin japanin anpu? Varmistaa... se on vaarallinen juttu kun jousipyssy viritetään. P aiheuttaa sen, että m on helpompi sanoa ennen sitä, kuin n. Mitä kieltä lienee tosiaan tuo jälkimmäinen 1, "pu" ... Molemmat tavut tarkoittaisivat "yksi".
"Antu kettek" ... ket tek, niin on siinä jo kakkonen, ja 2 kertaa, toinen on väärin päin! :D yksikaksi kaksi iskak. Kun kohdataan, käydään läpi varmistukset ykkös-ykkösellä, ja vielä kakkos-kakkosella. No en tiedä... mistä käsi/kättä tulee. Paljon tutkimista. "Ojentaa" kyllä voisi olla liikkumista ykkösen ja kakkosen kieppeillä... olen "todistanut" sen kuvalla Aisa in Wonderland. Että Ojentaa = ujeti = ulottaa = ylös jElest... SEKÄ ulos. Ja ulos ja tavoittaa (vaikka usutettunakin) on ykkösestä auringonnousun kakkosvaiheeseen, ja sillä sipuli. Hmm... jälestä... tavoittaa... celeste =taivaan... jälestä ...
Esi-isämme olivat "numeraalista" sakkia ... auringon nousuakaan ei voinut kertakaikkiaan katsoa muuten kuin jakamalla se numeroituihin vaiheisiin. Silloin, kun ihminen kehitteli ensimmäisiä sanojaan. Voihan siihen olla jotain erityisiä syitäkin, siihen vaiheisiin jakamiseen. Se voi liittyä hyvin varhaiseen auringon tutkimiseen, tai lisäksi joihinkin aamun tapoihin, jotka suoritettiin auringon noustessa/noustua.

______________________________________




Tällainen (viesti muka) tavoittaisi vain ihmisen kaltaisen ja kohtalaisen kärsivällisen ja tarkan sellaisen (väli 16pv). Jokin kolmas hymyilee jossain ilman ruutupaparia, että Jaahah, ne on noita.
3X3 -ruutujen keskimmäisessä kuvassa voisi olla myös "harmaa kuorikerros". ... ja bla bla... suuri musta meri/meressä ... On varmasti "suuri musta meressä" jos on samanlainen planeetta kuin meillä!

Liian suuri nähdä, näkyvä, liian pieni näkymään
Tavoittamattomissa, lähellä, touch/locked/kiinni
Jos 2 on sävel C, on 8 sävel H. ... 2A 8G ... 2F 8E. Hopeaa ja rautaa tästä löytää vain maapallon asukas.
Jos jatkaa alkuainetaulukossa matkaa 2:sta 8:aan ja siitä eteenpäin, siinä on Pii, 14. Miksi piin nimi on sama kuin pii3,14:n? Viimeksi mainittu on ympyrän "pinnan" (kehän) jakaja suhteessa halkaisijaan. Maan pinta kai on enimmäkseen piitä... "Si-Al-Ma...Si-Ma..." <-- muistan 40v. takaa nuo. sili-Psili-ili-iili-pinta-pi-peal-piilee.
(mustavalkokuvia, 2ja8... mustavalkokuva, 3ja7...) ... ympyrä piillä on ree eli rek eli kel eli lek eli liuk eli sil ... piinen kivi on sillee. 14 on sattuma (jonka alien tietäisi, mutta ...)


Ainakin olisi hyvä keino kertoa metsästä ja kädellisyydestään. Arvioisi että metsiä ja kädellisiä on muuallakin. Metsästä jos seuraisi että on kädellisiä, ja kädellisistä seuraisi että on älykkäitä rakentajia. Pitkä väli olisi ollut peukaloviestistä muiden sormien viestiin, kun 16 päivää. Pitkä vaaksa. Pitkä välimatka. Isolla tassulla. Saa kiinni. Sitten ihmettelen, että täytyykö sormien ja varpaiden lukumäärän olla 5 per raaja... onko se vahinko vai määrääkö sen jokin varhainen asetelma, vai käyttötarkoitus, vai miksi niitä on se määrä. Että voisiko kaukaisen galaksin metsän asukeilla olla myös 10 sormea. Täytyisi tietää, että juuri 10 on todennäköisin sormien määrä... Kehityshistoria siitä taaksepäin olisi sama...
(Minä olen tutkinut "sormien numeroita" nyt viikkoja ja kuukausia.)

Kalmarilla on 8 + 2 lonkeroa. Catch. Jos ensin tulee 2, ja kohta 8, kävi jättikalmari kimppuun. :) Mustekaloilla on älyä.
10-jalkaisilla ravuilla (suurin kuoriäyriäisten lahkoista) sakset ovat 2 kymmenestä, eli jaloiksi jää 8. Vähintäänkin osa äyriäislajeista on älykkäitä.

En tiedä, että mitä muuta numerot 2 ja 8 voisivat olla. Ainakin ne ovat noita maapallon eliöiden kiinniottamis-ulokkeiden lukuja. "Viestin" vastaanottajan täytyisi erottaa se, että ne radiopurkaukset olisivat jotain erikoista, jonkun rakentajan aikaansaamaa. Muutenhan pari numeroa voi olla vain pari summittaista luonnonilmiötä. Siinä tarvitaan tähtitiedettä.

16 päivää = "kun (aika)väli menee kiinni ja tarttuu itseensä jonkin ympäri"... neliöjuuri 16 = näkymätön 4. Näkymätön 6, potenssiin 2 = 36... ei kukaan voi tietää meidän vuoden päivien lukumäärää toisissa galakseissa... :) mutta siinä on jo 3 kuutosta... Minä en ole mikään matemaatikko. Hei kakkonen ja 8 jos laitetaan vierekkäin ympyrään, niin siinä on kuukauden päivät kiekan kuvan kanssa.

Ai niin, voisi olla "noin 2. planeetta noin 8:sta planeetasta".... Maa on 3. planeetta 8:sta tai "noin 8:sta" planeetasta. Tai mitä tahansa... "2 liian kuumaa, loput 8 ei" ... ". "2 on ensin, ja sitten on 8. Mutta aikaa kuluu tovi/kotva, ennenkuin ne 8 saadaan." ... "2 näkyy..."

"Planeetoita on yleensä siinä 8-10 kpl, niinkuin lonkeroitakin."
Siinä on sitten hyvä viesti,
lähetettäväksi ennennäkemättömän
suurilla koneilla avaruuteen. Ihana viesti. :)
("2 kiinniottamiseen"...)

8 kerrottuna itsellään = 64. Se luku näkyy liittyvän DNA:han. 2 ainakin liittyy.

2-8 -ruudukko-kuvassa nakottaa valkokuonokkaan mustat silmät. Yht'äkkiä kaikki on selvää kuin pläkki: meihin ottaa yhteyttä kaukaisesta galaksista valkea kylmän ja hämärän asukki, suurikourainen ja suurisilmäinen teknisesti kehittynyt jeti-ape, joka käyttää viestin suunnitteluun ruutupaperia. Apua, sillä on samanlainen otsa kuin nenä...
Olikos se niin, että valo- ja ääniaalloista toinen menee pystyssä ja toinen matelee vaakatasossa maanpintaan nähden ...
Minä en saanut rakennettua numeroista 2 ja 8 vain valokuvaa, vaan pienen videon. "Hänestä jää jäljelle valkea kallo = se signaali." - niin kai asia on... hänestähän ei kai olisi jäljellä mitään nyt, onko planeettakin tuhoutunut oman aurinkonsa suihin, ja onko sitä aurinkoakaan enää. Kas, 9-ruutuinen kuva voisi olla 3 kuvaa eri etäisyyksiltä: Valkea ylös: naama. Musta ylös: hän otus seisoo parin metrin päässä takanaan lumi-/hiekkaerämaa. Valkea ylös: korkea valkea talo lahden takana heijastuu vedestä.
Kapea vaakakuva: paikallistaa kuuntelemalla / valkea kallo makaa maassa /DNA-kierre (=mikrokosmos) Pysty-kapean olisi sitten pakko olla... makrokosmos-linssi. "Puolet asioista ei näy." "Etsimme kunnes kuolemme." Toisaalta mahtavan hienon minimalistiset kuvat - toisaalta aivan epävarmat. Ehkä se on "kosto", että tässä on sitten teille! :D ("Kun ei kenenkään passaa mitään lähettää, niin ei enempää täältäkään heru!" :) Mitäpä sitä tuon enempää lähettelemäänkään.


____________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.