IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 26.11.2015 05:28

30.11.2015: (Solar Notes näyttäisi olevan tuolla mustan kuninkaan ruudussa. Kirjoitin siihen nuotit CDEF ennenkuin nuo hajuvedet olivat olemassakaan.) Jos yhdistää "maastoutuneen poliisin" ja ufotapauksen nro 10 (syntymäpäivät), siitä tulee summaksi Pahkakosken ufotapaus, eli "Hyvää syntymäpäivää [Särkymätön] Bruce Willis!" (vai lieko BW :) (Tai kietoutuvat toisiinsa nuo asiat ja tapaukset.)

Sysmän kartassa varmaan onkin kruunu päässä, niinkuin sanoin.
Tuon pääkallotuoksun kohdalla lukee hajuvesi-sivuilla, että toinen, joka eniten tuota muistuttaa, on kultaisen kassakaapin näköinen ja nimeltään "1 million".
Tuoksu on tullut myyntiin kolikkotaulun teosta seuraavana vuonna. Nuo mustat ja valkeat pääkallot myyntiin 3 vuotta kolikkotaulun tekoa myöhemmin.
Ufotapaus nro 10 voisi liittyä maastokuvioiseen päähän, mutta pääkallo+haju voisivat liittyä erääseen ligget se -juttuun, jonka juuret menevät muutamien vuosien taakse... ("siinä makaa todiste", kultainen vene, vai kultalevykö se on)
Niinpä sitten ufo-kartan pää voi viitata yhtä aikaa sekä siskooni, maastokuvioiseen päähän, siihen erääseen ligget se -juttuun, että sarjakuvaani suomalaisesta avaruuskeskuksesta - "se on siinä", ja voisi olla em. lisäksi vielä "maskimerkkikin", jota minä vitsailin että odotellaan. Ai niin ja voisihan se tarkoittaa 'keltaisine lintuineen' puolustusvoimia. Ja sitä, että "kun ihminen kuolee, lähtee henki". Tai sitäkin, että voi olla yhteys toiseen aikaan. Ja kruunuineen kaiken kuningatarta. <-- tv-sarjassa Frendit sanottiin että queen of everything. Siitä vaan sitten valitsemaan, että mikä noista...

Voi olla tunteetonta naureskella "maskimerkin" odottelulle, mutta en minä naura toisten vahingoittamiselle [syökää nämä kapselit ja odottakaa maskimerkkiä - toiset sitten epäröimättä söivät myrkkykapselit], vaan lähinnä sanalle maskimerkki, muutenkin kaistapäisessä jutussa. (Kipu, vahingoittaminen, vahingonteko, tappaminen, kuolema, <-- eivät ole hauskoja asioita todellisuudessa.)

... With its very own breath of brandy and Death
Dragging its tail in the sea

There's a concert hall in Vienna
Where your mouth had a thousand reviews
There's a bar where the boys have stopped talking
They've been sentenced to death by the blues
Ah, but who is it climbs to your picture
With a garland of freshly cut tears?

Take this waltz, take this waltz
Take this waltz, it's been dying for years
There's an attic where children are playing, ...

And I'll dance with you in Vienna
I'll be wearing a river's disguise (tulen pukeutuneena joen valepukuun) ...

Löytyy laulu Varrella Virran. Noista kolikoista siis. Kun he löytävät varrelle virran, on siinä joki, ja siitä alkaa, alhaalta ylöspäin, laulu soida, niin että he delttailevat kolikossa, jossa on 2 tanssijaa, ja laulun sanat löytyvät sieltä sitten kaikki, kun mennään alareunasta yläreunaan.
______________________________________________

Asteroid Vesta & Earth

This would need many big photos, instead of clips from here and there. P.S. Correcting: "number A" ... letter. And "collar 2" may be part of collar 1.



The picture below is from the Earth. From mountains. I don't remember what's the scale. Mountains in Europe, anyway. I'm not sure what there is in the picture. It seemed a bit like life. More than a bit. It seems like a big (horn of) living slime-hell.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.