IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

UFOS and stuffSunnuntai 08.11.2015 22:38

Elokuvassa tuo on hyvä mies. Nyt ne ovat pahoja miehiä sekä uhreja. Vaikka Finntrion takana on kuuskuuskuus, he eivät ole kovin pahoja. :) (Minä kudon näitä verkkoja ja asetan Paras Voittaa -palasen joka paikkaan minne vähänkään sopii.) Hyvä paha ruma mies (ihminen)...

Ehkä tyttäreni on ollut lähettämäsä ufoja, koska seinällä on mustavalkea kuva, jossa ZZ-top -miehet seisovat rivissä, ja tuolla hyllyssä näkyy valkea hylje köllöttämässä liskon kanssa kannella suljetun korin päällä... ja niiden välissä on seinällä lintu rautalangasta... hyllyllä on myös valkean paperiveneen kuori, ja munamainen seepra. Toisessa huoneessa on lamppu, jota sanon James Bond -lampuksi (siinä roikkuu pyöreitä (007) kultalevyjä niin se on mielestäni kuin 60- ja 70-luvun vaihteesta... eli just kuin vuodesta 1969. Hyviä sattumia kyllä... sillä eihän ufot tietenkään voi liittyä minuun, ei TIIIETENKÄÄN voi.)

Melkein kaiken voi yhdistää. Anteeksi vaan nämä höpinät. Niin hulluja höpinöitä, että... Pitäisi ehkä lopettaa tämä? Näin pian? Ne muut ovat tutkineet ufoja monta vuosikymmentä - minä alle 5 vuotta.

_______________________________________________________

Olipa tosi omituinen ajankohtais-ohjelma... heidän puheitaan oli 5 vuotta sitten noissa 3:ssa pienessä ruudukossa. Puhekuplat ovat Uutisvuodosta. Juontajalla oli mustavalkoruudut puserossa.

tarkoitan: pilvien huimapäät tuossa lenkkinä
menneisyyden ja tulevaisuuden välillä
Sikäli erikoista, että ennustukset ovat laajemmalle levinneet kuin "toteutumisviuhka". Aikamatkailun oppikurssi nro 1: se leveämpi pää on se toteutumisviuhka. Ehkä joku on tehnyt ... tarkoituksena on ehkä ollut tehdä asia sekavaksi, ja hyvin on onnistuttu. Tai ehkä on sattumaa, nuo... Minä kyllä yhdistän asioita liian helposti toisiinsa... olenkohan onnistunut missään? Onko arviot usein väärin? Se, joka ei usko, laskekoon että mikä on todennäköisyys tuollaisille osumille. Ruudukot ovat 5x5, 5x6 ja ~5x8. Mielestäni ohjelmassa sanottiin myös "jos vertailee" tai "pitäisi verrata" tms, (ruudukossa 1 ruutu = "vertailu", mutta en löytänyt sitä kohtaa kun katsoin koko ohjelman uudestaan läpi pyydystääkseni sen sanamuodon sieltä.) P.S. Kirjoitin yhteen Marsin kuvaan sanat "transparent" ja "compare"... on se hyvä että muistaa ainakin jotain siitä mitä itse on sanonut.

(Ehkä olisi pitänyt tehdä enemmän niitä ruudukoita, kuin vain 5 vuotta sitten muutama...)

Nuo aiheet ovat kyllä menneet lähes kelvottomiksi käsitellä ... mutta ei se mitään.

SEURAAVA JAKSO: "64% SUOMALAISISTA USKOO... EI USKO PERISKOOPPEIHIN. EI SEMMOSIA OO, EI OO OLEMASSA SEMMOSIA!" ... "VÄITTEISIIN KUTEN AJATUSTENLUKUSÄTEISIIN, LENTÄVIIN LAUTASIIN..."


_________________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.