IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Orange, red, and stuffSunnuntai 25.10.2015 08:54

Vegasta, tuosta valkeasta munasta, tulee uusi pohjantähti tulevaisuudessa. Highlander III The sorcerer -elokuva on tehty vuonna 1994. Ufojen 10 varminta tapausta saapuivat sitä edeltävien 30:n vuoden aikana. Mielestäni noissa on monia asioita, joiden mukaan suomalaiset lähettivät ne ufot.
"Lukitsen tämän vastauksen" - nuo ufot ovat suomalaisten tulevaisuudesta lähettämiä, ja viestit on tarkkaan suunniteltu, yksitellen ja samalla yhteiseksi tarinaksi. Ehkä hou hou hou tarkoittaa Houdinia, housuja, ja kuvaa Finntrio:sta seisomassa lumisten kuusten edessä. He lauloivat "paras voittaa", josta tulee "Pori Vaasa TAT". Kirjaimet lukivat taivaalla männä vuonna, ja ne löytää myös tuosta Highlander III elokuvasta. Mato jalassa, se on Madventures:sta, oliko se koko reissun saldo/osa siitä. (Eikä tässä jutussa ole mitään mad...) Muna ja maaginen seppä ehkä tarkoittaa muinaistaruja. (Se minun vitsini suomalaisten luonteesta voisi olla noissa nurkissa valkea muna + lander + 3 miestä.)
Oho! Vuosikymmenien takaisen Pilvien Huimapään Seppo Saarion auton rekisterinumero päättyy numeroihin 169. :) ja video päättyi lauluun "ei niitä voi löytää sellainen ken usko ei ihmeisiin". <-- Joku on näköjään kaivanut näinä päivinä esille tuollaisen YLE:n vanhan filmin. P.S. Oho, 16.9 ... sehän on se päivämäärä, jolloin Toivo Kärki sävelsi ensimmäisen tangonsa! Enpä tätä tajunnutkaan aikaisemmin. (Tulevaisuuden ihmiset katsovat ja kuuntelevat: ...kun tää nimi on soitan sinulle rakkauslauluni, niin se oli sen ajan poljento oli tällanen, täs on semmosia marssivivahteita.. tällanen saksalaistyylinen poljento.)
Oho-sanoistani voi jo koota ho ho ho :n.
"Pohjantähden alla, elää suomalainen" - lander = suomalainen. Ja 3 suomalaista...
hmm...
muna suussa, ihan ku olis. (hulhu male)

16.9, Sheriffi McCloudin ensimmäisen jakson esittämispäivä Suomessa. <-- significant. Hihii. "Tilastollisesti merkitsevä". Among you pitäisi varmaan olla along you, koska jalkaa pitkin meni Kuusamon ufo. (Wonder how I got along/ihmettelit kuinka voin. <-- Seasons In The Sun)
Jos on lintu päässä, niin... (eikös yhdessä Pink Panther -elokuvassa sanottu, että "on vain yksi, joka voi vetää väärän hampaan" ? :) Se "hammaslääkäri" näytti aivan Einsteinilta. Kuinkas sattuikaan.)
Kaksoset, toinen on highlander ... <-- tämän päivän uutisia ...
Muistanko väärin, vai oliko nimi Alvar ufotapauksen viereiseltä päivältä... Joutuisi käymään läpi kaikki viereiset päivät ! - 10 tapausta, niin ei se ole kuin 20 päivää jotka pitäisi kahlata läpi. En ole tsekannut edes kaikkia niistä 10:stä.
Viestin tuominen ajan läpi lentolaitteella tai milläpähän tuovatkaan, on suuri ihme, mutta vielä sitäkin suurempi ihme olisi, jos joku asiaan uskoisi - lähettipä sitten mitä tahansa, tai näkipä laitteen kuka ja millä vastaanottimella tahansa.



______________________________________________________

Hi sweetheart. <-- otti 12.4 (14.2) puhelun +358, piirsi aikakoneen kuvan taivaalle, ja taisi tehdä muutakin. Sitten se kertoi kuulumiset. Taisi tulla Jupiterin kuussa mato jalkaan... Tulee kuulumaan omg omg omg. <--> Kuusamon tapauksessa tähtitaivas viittasi Jupiteriin, ja niin oikeastaan kaikki muukin. Oulussa ammuttiin laserilla. Kuusamon kohdalle kuuluu "backstage" -sana.
Kuvassa Suomen Ufotutkijoiden lista


Einsteinin videoilla sanotaan mm, että avaruudessa matkaaminen on vaarallista työtä. Ja että uusin saavutus on space plane. Hard work... kaivostyö... "kovilla miehillä on kovat eväät" <-- lainaan itseäni. (Englantilaisten kaivosmiesten kivikova ohrapasteija)
Puhuttu "star ship": aluksia ei tarvitse erikseen mainita.
Sitten vaan odotellaan maskimerkkiä. Oho, ei tarvinnut kauan odotella: Mato jalassa voisi olla mask-merkki. Adelaiden "koukussa kiemurtaa" voisi myös olla mask-merkki. (Eikös Anytime ole maskimerkki?)
"Griffin vs Einstein" - Griffin wins ... Barbour's thread VS Griffin's thread? :) Griffin = aarnikotka.

Pahkakosken Hyvä Paha Ruma mies -laulu lienee levyllä "Afrikan Tähti". Einstein on afrikkalainen harmaa papukaija.

Erikoisista linnuista puheenollen:
https://www.youtube.com/watch?v=o42C6ajjqWg (Manakin lintu)
(mitä koiras joutuu tekemään ollakseen naaraan silmissä paras :)

____________________________________________________

Agent Orange oli sen myrkyn nimi. Tästähän oli juttua YLE:llä tai jossin, viimeisen 1,5 vuoden sisällä (joku video, jossa vuosikymmenten takaisen radiomiehen kypärässä luki isolla P V, ja puhuttiin siitä myrkystä joko siinä videolla tai siinä jutussa). Ajattelin, että joku on yhdistänyt asiat.



"17 vuotta aikaa selvittää viesti" - eihän sitä olisi voinut yhdistää mihinkään kuin aikaisintaan sitten, kun oranssi väri tulee eteen. Käsi + oranssi + rammat lapset ...
Oletan, ettei ole tiedetty mitä myrkky tekee... vaikka sitä oli käytetty ainakin 17 vuotta jo, niin ei tiedetty?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.