IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 22.09.2015 23:19

"Osittain kapinallisia tukee länsimaiden ja arabivaltioiden liittouma, joka ... "

Kummallako puolella ne 100 000, vai oliko se 300 000 ihmistä, kidutettiin hengiltä? Onkos tuo ihan normaalia, edes sodassa? Eikun sen Assadinko sitä sanottiin tehneen jo ennen sotaa ... Jos ovat asiat pielessä nyt, niin ovat tainneet olla pahasti pielessä jo ennen sotaa. Miksi siellä on sellaista? Se ei taidakaan olla mikään hyvä mies se Ass-ad. Ne ovat kaikki siellä itsekkäitä itsepäisiä hulluja (=persesilmiä siis). Jos tulee uusi presidentti, niin se on ihan samanlainen, ne ruoskat ja kidutusvälineet kourassa turvaamassa omaa ylellistä elämää tai jotain. Eivätkö he osaa rakentaa maahan johtoa, joka ei ryve kullassa, hopeassa ja kansan veressä. Liekö vanhat tavat, jotka eivät muutu. Ja se, mikä ihmisessä on. Että kun sille antaa jotain, niin muuttuu piruksi, pitääkseen sen itsellään. (Vrt: täällä ei luovuta pennistäkään, vaan mieluummin pidennetään työpäivää, vaikka olisi terveys paskana jo 8 tunnin työpäivästä.)
Onko siellä (ollut) liikaa ihmisiä? Vaikuttaa niinkuin olisi ollut...
Voi olla, että Venäjän johto katsoo Syyrian johtoa sisältä päin ... panee omat lait ulottumaan sinne. Toivottavasti Putinkin tietää mitä on itse tekemässä. Hänhän se sanoikin, että pitää tunnustaa tosiasiat.

Minä vaan horisen täällä, tietämättä asioista enempää kuin uutisotsikoiden verran.
Siitä Krim-asiasta ajattelen, että pakotteet Venäjää kohtaan pitäisi purkaa heti, vaikka jupistaisiinkin edelleen siitä, että valtaaminen oli väärin. Ei tuo väärin vaikuta olleen siellä asuvien mielestä - eikös siitä ollut jotain tietoa/uutista/mielipidekyselyä. Kun on uutisia venäläisten köyhtymisestä, niin se ei sitten ole mitään? Minusta se pakoteasia tuntuu niinkuin joltain lynkkaukselta. "Kun on kyseessä Venäjä, niin se saa köyhtyä vaikka kuinka paljon."
Onhan se kieltämättä kyllä väärin, että toisen valtion alueita vallataan. Miksi ihmeessä ne niin menivät tekemään?! Venäjän johto kai elää jossain vanhassa maailmassa. Muu selitys ... minä etsin aina selityksiä. Minkä helvetin takia oikeasti niin ison valtion pitää ... eikun ehkä se oli niiden Krimiläisten idea... Rankaisutoimien pitää siis aiheuttaa yhtä paljon menetyksiä, kuin ne maa-alat hyötyä?
Onneksi tuokaan soppa ei oikeasti ole minun murheeni. Voisi keksiä jotain muuta ratkottavaa.


"Mustat pötkyt pyörivät Lapin pihoilla - pohjoisessa nyt myyrähuippu"
<-- Luulin että se tarkoittaa niitä pakolaisia :D

______________________________________________________


Hmm... uutiset: Verikuu... Kiina on Usan ja Venäjän välissä...Mars... ja pari muutakin matchiä, - ööh, sattumaa. Tähdet olivat
näin Suomessa, kun 'Somertonin mies'
nosti kätensä ylös vuonna 1948.
Tämähän sitten selittääkin kaiken. :D (Punatäby= 700 x meidän aurinko. - ja etelän E on jonossa sen perässä, mikä tekeekin tuosta jonon... ja punainen merkki on täsmälleen etelän kohdalla. Onko se sitten merkillistä.)
Tuo tähdistö ei ole tuossa kokonaan, skorpionin häntä on siellä etelässä jossain.
P.S. Infrared scorpion - Predator - Thanks - Any time

______________________________________________________



Jos sillä tulee poliisissa tuloksia, että työ tuntuu melkein peliltä, todennäköisyyksien laskemisella, ja sillä, että työssä on "tarpeeksi" haasteita, niin hyvä homma.
(Minä vaan katsoin kuvaa ja tekstiä niin, että miltähän näyttäisi koneen silmissä ... mutta kyllähän älykäs kone ymmärtäisi, että linja-autosta ei astuta kuuhun. :)
(Tarvitsisiko hyvin älykäs kone melkein "Googlen verran" tietoa ja sitä kaikkea, toimintakapasiteettia, jotta se pystyisi ymmärtämään maailmaa ? Jos olisi mistä ammentaa tietoa, se voisi oppia nopeasti. Tai voisi seotakin, en tiedä, jos joutuisi rakentamaan maailmankuvansa niin, että tuossa on tieto, alahan ymmärtää hetkessä, minkälainen maailma on.

Päivän uutisissa on amerikkalainen aivokirurgi Carson. Aivot tosiaan ovat valtavan hienot "laitteet". Minä taidan ymmärtää häntä, Carsonia. Hän varmaankin tarkoittaa sanoa, että uskoo eliöiden kehitykseen vaikuttavan muunkin kuin vain sattuman. Dna:n sanotaan sisältävän suurimmaksi osaksi vain jotain shittiä, joka ei ole niitä rakennusohjeita. No entäpä jos se epämääräiseksi ylimääräiseksi sössöksi luultu iso osa onkin täyttä tietoa?! :) Plus, sitten vielä, olisi jotain muutakin. Yksilöiden yhteys kokonaisuuteen, ikäänkuin "langattomasti", ja tiedon siirtoa ajassa, joista, noista kahdesta, minusta näyttää olevan todisteita. Jos on vahva 'langaton' yhteys ympäristöön sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen, niin ... "mitäs siitä seuraa?" !
Mutta onhan sekin kyllä totta, että mitä pidempi aika, sitä isommat muutokset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.