IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 05.06.2015 15:57

Tuosta keltaisesta kuvasta muuten näkee, että otus on ulottunut selvän jäljen ulkopuolelle asti, ja on ollut jotain isompaa, kuin tuo selvin painauma. Pitäisi nähdä kivi isommalta alalta, ymmärtääkseen yhtään mitään jäljen jättäjästä. Pidin tuon kaltaista Yorgian jälkeä jonain hyytelöön muodostuneena (kupera-kantisena) kohtuna järjestäytyneiden hyytelöeläin-yksiköiden kennosto-kudoksessa... ja milloin minäkin. Mitenhän se asia oikeasti on...? Tiedemiehet pitävät sitä liikkuvan "letun" jälkenä. Tänä päivänäkin elää kyllä "lettuja", joiden pintakuviot ovat täsmälleen tuollaiset. Niitä kutsutaan englanniksi "disc coral":ksi. Tämä kismittää minua, rajatut valokuvat, mahdollisesti monimutkainen otus, ja oman älyn puute... kun en usko "muinaiseen lettuun jollainen ei enää elä", ja ... eräässä kivessä tuollaiset näyttävät olevan kiinnittyneinä ympäröivään kudokseen useammasta kohdasta, ja sisältö näyttää muutamilta hyytelösäkeiltä asettuneina eläin-alkion muotoon, tai mustekalamaisilta juurellisilta otus-sikiöiltä, tai ties miltä. (Lopulta kaikennäköisistä sikiökammioista tai mistä tahansa, liittyen noihin aikoihin, työntyy ulos vanhempiaan pienempiä, valkeita "Michelin man" -hyytelö-makkara "hirviöitä" (tai "naamallisia" hirsimäisiä palkkeja, monesti)! ... jos asiaa tutkii.) On yllättävän vaikeaa lukea tuon(kin) eliön luonnetta kivistä (ainakin jos valokuvatut alueet on rajattu liian pieniksi). Hmm... kasvin lailla ravintoa saava ei tarvitse toista ympyrää sisäelimille, niinkuin rausku tarvitsee... Jos rausku on juurestaan irtautunut hyytelöeläin, niin kumpiko tuli ensin, aivot vai vapaana uinti? :)


Siihen ei ole jättänyt jälkeä rausku, vaan sen esi-isä: kasvin ja eläimen välimuoto... [<-- tämän hetkinen teoriani]. Mikä tuo lieriön muotoinen ylä-"tankki" on alkuperältään, rauskulla (ja mitä toimintoja siihen nykyään liittyy ??? Ettei vaan ole sama ympyrä, kuin Anomalocariksen suu ?


Nämä kuvat ovat Pyhäjoen tulevan ydinvoimalan alueelta.




ASIAT ALKAVAT LOKSAHDELLA PAIKOILLEEN... EHKÄ HYYTELÖELÄIMEN LEVEÄSSÄ PÄÄSSÄ ON LIERIÖN MUOTOINEN TANKKI ??? TAITAA OLLA RAUSKUILLA SAMANLAINEN ? (VAIKKA KATSOISI EREHDYKSESSÄ JONKIN KUVAN JOTAIN TIETTYÄ KOHTAA VÄÄRIN, NIIN EI YKSI VIRHE KOKO ASIAA MUUTA EIKÄ KUMOA.

JOIDENKIN OTUKSIEN HAAMUN VOI NÄHDÄ PÄÄTTYVÄN ETUALALLA OLEVIIN KIVIIN. "KIVI" ON JUURI. JOKU TAISI PÄÄTTYÄ REIKÄÄNKIN. JOS LEHTI PÄÄTTYY RENGASMAISEEN REIKÄÄN, ON SE SELLAINEN, KUIN GALAPAGOKSEN LÄPINÄKYVÄT LEHDET. KIVI-KAKKARAAN PÄÄTTYVÄÄ VOINEE IHAN CHARNIAKSI SANOA? ELLEIVÄT NUO KAIKKI NIITÄ OLLEET. (Kasvakoon reiästä tai ei, mutta kasvin lehden näköisiä otuksia on kuollut tuohon.)


____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.