IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Challenge accepted...Keskiviikko 08.02.2006 22:27

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1: Kun olen yksin (tai kun kukaan ei näe), tanssin MELKEIN AINA, erityisesti robottityylillä. Toistan mielessäni Kraftwerkin, Aphex Twinin, Imatran Voiman yms. biisejä ja heilun niiden tahdissa.

2: Ei ole mennyt päivääkään ilman, että olisin kerrannut jonkun leffan/sarjan/muun repliikkejä. Teen tätä nimittäin päivittäin. Ja kummallisin juttu tulee tässä: Toistan kaikkein eniten Paskalaakson Tarinoiden, Joulupostin ja GTA-pelien vuorosanoja, ja imitoin kaikki äänetkin.

3: Hyvin harvoin menen ulos ilman, että ensin katson peiliä. Senkin teen HYVIN tarkasti, ja usein saatan jäädä jämähtämään peilin eteen hassuttelemaan, paitsi jos on todella kova kiire. Silloin narsismi saa jäädä vähemmälle.

4: Herään melkein joka aamu (paitsi torstaisin) n. 5.30. Herään aina tähän aikaan, mutta jostain syystä avaan vain telkkarin ja jään jumittamaan sänkyyn, kun ei jaksa raahautua siitä kylppäriin. Siksi olen monesti mennyt kouluun paskan hajuisena, koska en jaksa mennä suihkuun. Partakin jää toisinaan ajelematta. Ja sängystä on noustava aina numerolla, joka on minuutillaan joko 0 tai 5, eli tasa-ajoin. En muista, milloin olisin noussut sängystä esim. 6.17.

5: Olen usein syönyt ranskanleipää välipalaksi, jos en ole syönyt muuta sinä päivänä ja lämmintä ruokaa ei kehtaa niin myöhään syödä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa ranskanleipä, vaan leipä, jonka VAIN MINÄ osaan tehdä. Muiden tekeminä se ei maistu samalta. Siihen vaikuttaa leiväntekotapani. Ensinnäkin sulatan leipää VÄHÄN aikaa mikrossa, sitten leikkaan sen TASAN puoleen osaan (inhoan sitä, kun saan liian ison tai liian pienen palan, se ei ole harmoniassa täytteiden kanssa). Sitten leikkaan leivän auki, laitan täytteet, eli useimmiten joko nakki tai pihvi ja sitten mätän päälle juustoa. Tämän jälkeen laitan sen mikroon lämpenemään. Katson sitä HYVIN tarkasti, koska en pidä liian sulaneesta juustosta enkä liioin liian kylmästäkään juustosta. Sitten otan molemmat leikatut puoliskot pois ja maustan sen ketsupilla ja salaattikastikkeella. Ketsuppi tulee AINA ensin, koska se on tiiviimpää ja vahvempaa. Teen ketsupista sellaisen kehän leivän päälle, sitten laitan salaattikastikkeen kehän sisälle, koska muuten se valuu sivuilta. Sitten nautin kera hyvän telkkariohjelman (pakko olla hyvä, muutoin tyydyn lukemaan Aku Ankkaa)

Seuraavaat haasteen saajat ovat: Himfust, Taskurotta, Nancy-- ja Niittinen (viidettä kyselyyn osallistuvaa henkilöä ei voi tavoittaa, joten olkoon nämä 4. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että te saisitte kiertää sääntöjä. Joten olkaahan kilttejä, muksut)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.