IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.10.2008 23:46

Tähystysleikkaus lol. Juttelin pari kolme viikkoa sitten lääkärin kanssa.

Lääkäri: *kröhöm* Tota noin niin... Sulla oli menny olkapää niin paskaks että sitä ei saatu takasin nukutuksen aikana paikalleen, joten sua oottaa tähystysleikkaus perjantaina.

Mie: Perjantaina? Tais vähän niin kun "lomat palo, lepo"...

Lääkäri: *Kröhöhmhöh* Joo, se olikin sit se toinen juttu... Operaatio on sen verran vakava että sanoisin pikemminkin että "Intti palo, lepo".

Mie: Aha :I

Ja sit leikkauspöydälle ja sieltä pois. Jouduin olemaan yhteensä 2 viikkoa varuskuntasairaalassa, viikonloput mukaanlukien. Vittu että oli tylsää. Viimesen viikon aikana miuta kutsuttiin Robocopiksi kun miulla on nykyään helvetin iso olkatuki, joka saa miut näyttään kyborgilta :D Ja miulla oli leikkauksen jälkeen pari päivää sisäänrakennettu kipupumppu, joka puolen tunnin välein tykitti minuun jotain ainetta, joten aina välillä oli sellanen "Voouu, vittu mie lopetan kävelemisen tähän ja käyn lattialle makaamaan"-olo :D

Perjantaina heitettiin helvettiin koko armeijasta, kahdeksi vuodeksi. Miusta ei kuulemma koskaan voi tulla C-kuskia :< Tämän johdosta menin Helsinkiin ryyppäämään kaverin luokse koko viikonlopuksi. Vittu mikä reissu.

Kenties hauskin juttu oli se kun sattumoisin eräs toinen tyyppi samasta varuskunnasta haettiin pois Kotkan keskussairaalasta samaan aikaan kuin miut. Tämä tyyppi oli todella karun näköinen: Lihaksikas, kasvopiirteet jotka kertoivat että mulle ei vittuilla, ja hakaristejä tatuoitu ihan kaikkialle. Kuulin että tyypiltä oli menny nakkikioskitappelussa olkapää melkein yhtä paskaksi kuin miulla, jotkut somalit oli vissiin haastaneet riitaa sille. Meidät tuli hakemaan eräs lääkintämies.

Lääkintämies: Mitäs sulle on käyny?
Herra X: *kenties matalimmalla ja pelottavimmalla äänellä mitä olen koskaan kuullut livenä* Kaaduin vesiliukumäessä.
Lääkintämies: Lokakuussa?
Herra X: Joo vittu, ei kannata mennä vesiliukumäkeen tähän aikaan vuodesta, saatana.

Ja kaikki hiljeni koko autossa. Ei ollu pokkaa nauraa :p

Ja mie tosiaan oon PAKOLLISESTI työtön seuraavat 3 kuukautta, kunnes mie toimin jotenkuten (lääkärien mukaan :p ), siitä sitten takaisin kutsuntoihin parin vuoden päästä.

Niin joo, minuun laitettiin myös pari ruuvia :D Olkatuki on sellanen joka estää miun kättä menemästä mahaa päin, koska jos se menee niin ruuvit repeää miun sisällä ja mie todennäköisesti kuolen sisäiseen verenvuotoon. PIEN kuumotus :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.