IRC-Galleria

Tänään tapahtunuttaTiistai 06.05.2008 13:17

Voi jumalauta.

Heini Nykänen nykäs taas. Ollaan jo toista viikkoa vetämässä uutta lukkaria. Nykänen sanoi ennen lukujärjestyksen vaihtoa että seuraavalla lukkarilla ei ole sen tunteja ollenkaan, se kurssi on käyty ja suoritettu. Tänään oli kuulemma soittanut luokanedustajalle ja ihmetellyt missä kaikki luokkalaiset ovat kun luokka on tyhjä. Ope vetää pultit, ihmettelee mitäs tämä tämmöinen on ja määräsi meille nyt netissä tehtävän, ilmeisesti saatanan ison tehtävän ("Tällähän suoritetaan yksi kokonainen kurssi, tottakai se on laaja"), ja se on pakko tehdä ensi viikkoon mennessä jos haluaa arvosanan siitä kurssista ja päästä koulusta. Nykänen on kuulemma käynyt täällä luokassa aamulla, ja sanoi jättäneensä ohjelappusen luokkaan. Olin täällä 09:30, valot kiinni ja ovi auki, mutta koko luokka on sitä mieltä että paskanvitut täällä kukaan on käynyt.

Näinä kolmena vuotena Nykäsestä ei ole ollut mitään muuta kuin harmia. Minulla olisi nyt kaksi tuntia vapaata, mutta se laiska paska ei ole vaivautunut laittamaan sitä vielä nettiin jotta voisin käyttää luppoajan hyödyksi. Ihan kuin minulla ei muutenkin olisi stressiä näin viimeisenä vuotena niin Nykäsen on pakko hankaloittaa elämää entistä enemmän. Ihan vain piruuttaan.

Kun koulut loppuvat, otan selville missä Nykänen asuu, menen sen pihalle ja järjestelen koko paikan hieman uuteen uskoon. Ihan vain piruuttani.

Ja just viime hetken lisäyksinä oikeuden koe ja palkanlaskennan koe, tällä viikolla.

Saatana, mie kuolen tänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.