IRC-Galleria

Game OverTiistai 07.08.2007 07:00


Assembly Summer 2007 on ohitse. Sunnuntaina pistettiin valot takas päälle ja alettiin siivoaminen.
Huh! miten voikaan, että tuohon aikaan mahtui niin paljon mahtaia ihmisiä, uusia kokemuksia hauskoja vitsejä, työtä, hikeä, iloa ja surua. Tapahtui legendaarisuuksia.. Kuten koko Ville Suominen-jupakka. Pahoitteluni Villelle. Tosin, myönnettäköön että jotkut remix versiot ville.mp3:sta on ollut aika mukaansa tempaavia.
(toim. huom. jos et tiedä kuka/mikä/mitä Ville Suominen on, niin googleta jos kiinnostaa, en ala sitä käymään tässä enään lävitse sen enempää, tosin mainittakoon, että villeen liittyvät slaidit ovat kuuluisimmat slaidit jotka koskaan olen tehnyt tai tulen tekemään)

Tapahtuma meni itsessään aivan liian nopeasti ohitse, tuntuu siltä, että minulta jäi paljon kokematta ja näkemättä. Toisaalta, vietinkin melkein koko ajan aikani työpisteessäni sali-av:ssa, en osannut olla muualla, enkä toisaalta halunnutkaan siitä lähteä. Siellä oli hyvä olla, ihanien ihmisten keskellä. Työskentely myös tiimimme kanssa oli hyvin mutkatonta ja helppoa. .. ainakin sen jälkeen, kun pääsimme yhteisymmärrykseen työvuoroista. ;)

Aivan mahtavia compoja oli esillä tänä vuonna! ja ne suurimmat ja odotetuimmat: 64k-kompo ja Demo-kompo varsinkin, niiden entryt olivat aivan vertaansa vailla! Pahoitteluni koko sali-av:n puolesta, että Demo-kompo oli myöhässä öh.. köh... hieman. mutta meillä taisi olla hieman, pahaa karmaa mukana siinä vaiheessa kun tajuttiin että nettiyhteys on rikki, edittikone on rikki, pa-kamat pitää buutata.jne... huoh... no mutta, onneksi meidän tiimissä oli AIVAN mielettömän hyviä tyyppejä jotka osas hommansa ja vielä paljon ekstraa siihen päälle, ihmisiä, jotka osasi ratkasta ongelmat. <3 paljon kunniaa ja arvostusta teille pojat!

Viimeisenkin kompon jälkeen, suurinosa orgeistakin painui nukkumaan. Mutta minä ja Tiina jäätiin yövuoroon valvomaan ja vahtimaan tilanteita.
Areenalla nähtiin yön aikana Omena kompo (joka oli meidän järjestämä, kaikkia pyydettiin lataamaan "olen omena" koneelleensa ja soittamaan sitä samaan aikaan),
letkajenkka (hetken mielijohteesta kävijöiden oma idea, jo perinteeksi muodostunut la-su yön letkis, joka oli parhaimmillaan LIIAN pitkä. tuubessa oli letkasta videomatskuu,( sali-av pahoittelee, että emme ehtineet löytämään mistään siihen hätään musiikkia.. ensi vuodeksi hommaan sen paikalle vaikka mikä tulisi!)
Yön aikana oli myös mielenkiintoinen juoksukilpailu erään pojan ja secun miesten kesken, secut voitti. Soitimme myös muutaman toive biisin, sekä eräät nuoret toivat minulle esitettäväksi ison julisteen jossa oli 250 allekirjoitusta partyvierailta, jossa vedottiin siihen että nuorten ystävä lopettaisi röyhtäilyn. Tämä esitettiin kahden sliden osiona screenillä.

Pääsin nukkumaan sunnuntaina kymmenen aikoihin, heräsin kolmen aikoihin ja purkaminen alkoi neljän jälkeen. Purku oli meidän osalta valmis kymmenen aikoihin, jonka jälkeen siirryimme ravintolaan helsingin keskustaan ja otimme tuoppia hyvässä seurassa ja lasia nostellen ja toisiamme kehuen ja mokille nauraen. Viikon työt ja kiireet ja stressaaminen oli ohi. Haikeana katsoin pöytä seuruettamme ja mietin, että on vielä puoli vuotta kunnes saan tehdä heidän kanssaan taas hetken ajan yhdessä töitä. Toivottavasti löydämme yhteistä aikaa jossain muissakin merkeissä. Assy 07 oli loistava tapahtuma! :) Minulla oli todella hauskaa, toivottavasti myös muillakin! Nähdään Winttereillä... tai vuoden päästä Summereilla! o/

<3 Clara/Sali-AV

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.