IRC-Galleria

rakennusta..Tiistai 31.07.2007 21:32


Hip hei! Terveisiä Areenalta. Täällä on tullut palloiltua nyt kuutisen tuntia ja kivvaa on ollut.
Rakentelu meneillään, tosin odotellaan vielä tuon Tumun kanssa meidän scala-koneita.. joten, nyt voi ottaa vaikka vähän rennommin ja irssailla tässä välissä.

Harmittaa, kun ei omista digikameraa niin ei voi näyttää näitä erivaiheita mitä tässä rakentelussa on, ehkä ulkopuolisetkin sitten ymmärtäisivät vähän paremmin sitä, millainen työvoima on tämän tapahtuman rakentamisessa takana.

Huomenna on luvassa taas enemmän rakentelua ja ohjaamisen harjoittelua. hardly can't wait. :)

Oli myös hassua tavata muutama tuttu jo nyt täältä orgin puolelta, jotka aiemmin on vain tiennyt irkistä. :D hih. alan olemaan ehkä oikeasti hieman nörtti... tai siis, riippuu tietty siitä että miten "nörtti" määritellään.

Itse olen aina mieltänyt "nörtiksi" ihmisen, jonka sosiaalliset suhteet on verkossa ja muutenkin elämä on siirtynyt enemmän tietokoneiden ihmeelliseen maailmaan, unohtaen ympärillä pyörivän oikean maailman...

...ja kiitos tästä kaikesta nörttiydestäni taitaa mennä isälleni, joka aikanaan osti minulle ensimmäisen tietokoneeni! Siihen aikaan Windows 3.0 oli iso juttu, ja muistia koneessa ei ollut juuri laisinkaan (ainakaan nykyisiin kapasiteetteihin verrattuna) ja pelitkin oli kivasti jotain DOS-versioita. ah. se oli sitä aikaa. Niin! ja isältänihän me myös saimme ensimmäisen "kannettavankin" tietokoneen, joka oli mallia PAINAVA ja jonka näyttö oli söpön oranssi.
Pienillä heiveröisillä käsillä jaksoin raskaan salkun juuri ja juuri nostaa sängyn alta ehkä sängyn päälle. Oli erikivaa pelata pasianssia sängyllä maaten, ei ole kyllä paljon asiat muuttunut niistä ajoista, edelleen harrastan samaa :D

Ootteko muuten koskaan kokenut tyhjää Hartwall Areenaa, jossa soi täysillä Nightwish:in Ghost Love Score? .. niin, olisittepa ollut täällä. almost same as real thing. just almost.

jeps, kärppä kuittaa, mutta vain hetkeksi. :)

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.