IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e

pelottavat kalsarit 24/7Maanantai 02.04.2007 20:06

Huomenta kaikille meikän mussukoille..
Pakko kertoo viime yöstä, olin illal juhlistamas enon rantasaunan harjakaisia ja känniks sekin meni. Meikä oli kuulemma sekottanu ylijäämä sementtiä jauhoa suoraan säkistä enon boolimaljaan ja heittäny näön vuoks pari mansikkaa pinnalle kellumaan...hah hah, onneks kukaan ei kereny maistamaan!..tai siis kerkes meikä mut en kuulemma paljoo!...jasun kaverit raahas meikän savusaunaan "jäähylle".sit ku heräsin ni naama oli musta ku george harrison...onnek se sauna ei ollu päällä, oliskohan meiksi palannu tai sulannu hengiltä?..en varmaan, ku olin vetäny keittoa niin paljon, että meikä ei ois ikinä kuivunu sinne.

Tää aamu oli meikälle ihan järkytys kun työnsin lärvin peiton alle. siellä näky tähtitaivas.
Mitä vittua, meikä ihmetteli...ainiin, meiksihän hokas siinä että jasu osti viime kesänä meikälle synttärilahjaks sellaset pimeessä hohtavat kalsarit!...ne olikin ne. .. meikä oli ihan varma jo että oon kunnon kännäilyn päätteeks matkalla rapusumun toiselle puolelle pois täältä meiän aurinkoradalta ainaki monen tuhannen kilsan päähän..

mut miks meikän kaveri ostaa meikälle kalsarit?...onkohan se niitä homo poikia?
Häiritsee vaan saatanasti kun siel näky lentävän sattelitti.

Nyt vois taas kaivaa puhelinluettelon esille ja vähä pilailla ihmisten kustannuksel, nimittän soitella vaan johonki numeroon ja sanoo, et <"teiän talo palaa 100-0!...hahh, aika kiva leikki näin pohjien oton ajaksi...

t.:tauno the kuuraketti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.