IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e

taukki okei, kaikki okeiSunnuntai 03.12.2006 22:13

Ei vit*u! ...muistin yhen ihan ykkös jutun! Meikä kertoo sen kohta mut meikä valottaa ensin mist muistin sen:

Söin eilen illal 1,5 kiloa tomaatteja ja melkein puolikkaan jättipurkin Royal pepperoneja illalla kun kattelin maailmojen sotaa DVDltä. Eilisestä loppuillasta meikäl on ollu pakki sekasin koko tän päivän, varpusparvi on lentänny päin posliinia noin 10 kertaa ja meikäst tuntuu et yhtää tipuu ei oo enää hengissä 24/7. oon kyl yrittäny korjailla vaivaa eri merkkisillä panimotuotteilla, mutta tuntuu et se on vaa pahentannu asiaa.Nyt meikä ymmärtää miltä kaivostyömiehistä tuntuu

No mut siihen juttuun... kelailin illalla et mitähän jos yöl en kännis herääkkää ja paskon vahingos housuu. No sit muistin:

Oltii kupil tos reilu vuos sit kavereitten kanssa stadissa. Yks "Kimmo" pokas jonkuu mimmin Studiolta. Kimmo oli aika naamat kun se oli juonnu (ja juottanu sitä muijaa) meikän piikkiin noin 350€ laskun. No sentää se pääs sen mimmin luokse punkkaamaan. No sit se heräs munasillaa joskus aamul muistipois 100-0 ja tajus et se oli paskonnu lakanoihin. Se tajus et se muija nukku alasti viel sikeesti, sit Kimmol sytty lamppu pääs. Se hyppäs sängyst helvettii ja meni pesee savet pois reisistää, sit se veti bokserit päälleen ja vaihto ovelasti peitot sen muijan kanssa. Se muija veti vaa sikeitä ja Kimmo siirs sitä mimmii sen paskasen lakanan päälle. No sit kun se muija oli aseteltu sen vahingon päälle ja lavastettu syylliseksi, kimmo meni sen muijan vieree "nukkumaa". Sit se oli kääntyilly ihan sikanaa siin sängyl sillee et se muija oli lopunperin heränny, ja kimmo oli viel nukkuvinaa. Sit se muija oli menny ihan saakelin noloks ja ihan paniikis melkee itkenny ja sanonnu et silt oli käynny vahinko, kimmo oli ollu sille ihan tietämättömänä ja diplomaattisena, et "ei se mitää, ihan oikeesti ei haittaa". Se muija oli ollu ihan sika nolona ja pyyelly anteeksi ja sillee..Kyl meikää taas naurattaa 100-0, hyvä että muistin ton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.