IRC-Galleria

Marishka244

Marishka244

Lisä minua =)

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Terve =)Sunnuntai 25.09.2011 20:40

Joka ilta minä lopetan työtä tietokoneella, mutta en mene nukkumaan heti, jopa jos minulla on päänsärky. Ehdottomasti katson videota tai kuuntelen audiota, jossa puhutaan suomea, tai luen kirjaa tai oppikirjaa...

Terve! Kyllä, minä en ole suomalainen. Päinvastoin, olen kukka etelästä. Olen syntynyt "Venäjän etelän helmissä" - Rostovissa (Rostov-na-Donu). Talvella tuolla on harvoin lunta, ja kesällä tavallinen lämpötilä on +40. Mutta sitten me muutamme Shchelkovoon, Moskovan alueen. Olen kasvanut tuolla, metsää ja järveitä lähellä. Ja vain viime vuonna muutamme Moskovaan. Rostovissa ja Novocherkasskissa minulla on paljon sukulaisia, ikävöin kotimaasta kovasti.
Mutta myös jostain syystä toinen maa ja sen kieli ovat lumonnut minut. Halusin antaa sille elämäni osan. En tunne nyt, millä tavoin, mutta olen varma, että jolloinkin voin tulla tuolle ja tehdä sen. En pidä kylmästä säästä, mutta se ei pysähdyttää minua. Haluan löytää ystävät tuosta kotoisin.
Se maa on Suomi.

Venäläinen lapset usein eivät tunne koulun jälkeen, minkä ammatin he halusivat saada yliopistossa. He ymmärtävät sitä vain jo myöhemmin. Se on tapahtunut minunkin kanssa. Nyt tunnen, että halusin olla kielitieteilijä tai kääntäjä/tulkkija. Sieluni on siitä. Mutta minun täytyy työskennella ohjelmoijana. Se ottaa melkein kaikkea aikaa pois. Mutta olen sitkeä opiskelemassa kieltä, minulla on oma haave, oma maali, ja minä VOIN TEHDÄ SEN. Luvaan =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.