IRC-Galleria

Keikka oli sellanen perus kiva. Foorumilaiset ympärillä luovat turvaa keikoilla, kun jotkut mulkut meinaa puskee läpi. Ens kerralla suosittelen kaikille että isommat voimat käyttöön tollasille urpoille, onneks sitä ei kumminkaan kestänyt kauhean kauan ja sai nauttia keikasta hyvillä mielin. Yleisö oli kyllä hyvin mukana.

Luulin että Luca laulaa nopeasti, mutta eihän se ole Iljaan verrattuna mitään. Mies oli ihan positiivinen yllätys, mutta muutama biisi meni tosiaan vähän liian nopeasti ohi, kun ei ite pysyny edes perässä.

Joku tais ohimennen mainita, että Marco Hietala on jumala, mutta Antony Parviainen on ylijumala. Siinä miehessä on kaikki mitä nainen tarvitsee! Ei voi sen enempää sitä kehua. Sanat loppuvat aivan kesken. Heinillä Härkien kaukalon oli ehdottomasti yksi parhaimmista biiseistä, ellei jopa paras. Sylvian joululaulu on aivan tajuttoman kaunis kappale varsinkin Parviaisen esittämänä, mut jos joskus luulin että joku biisi on pitkä niin tää on vähän liian pitkä.

Ja mitäs sitä Arista enää sanomaan, kaikkihan sen jo tietää että Ari on Ari aina ja ikuisesti.

Bändi soitti ja näytti niin hyvältä kun voi. Kaikki näyttivät siltä että kivaa on ja hyvä meininki. Loistavaa pojat! Yksi tamperelainen kiittää, keskiviikkona tampereella taas näemme!

Enkä tiedä miks niin kirjotin alkuun että keikka oli peruskiva. En ollut ihan sielun ja ruumiin voimissa silloin jostain syystä! Se oli aivan loistava keikka.

niin yleisö rokkasi ja oli kerrankin täysillä mukana. Oli niin siistiä! Varpuinen pienoinen, syönyt kesäeinehen, Järven aalto jäätynyt talvipakkasessa. Kuullosti kyllä aivan mielettömän siistiltä. Vielä paremmalta kuin videolla! Tässähän vaan odottaa koko ajan näitä keikkoja lisää.

Tykkäsin muuten keikkapaikastakin. Oli kiva kun porukkaa oli ylhäällä sekä alhaalla eikä kaikki olleet pakkautuneet samalle tasolle! Eikä se haahuilu edes haitannut, kun ei kukaan päässyt eteeni haahuilemaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.