IRC-Galleria

Hyvin taas menny. Digitaalijulkaisuun sopimus kirjoitettiin n. kk sitten ja sovittiin julkaisupäiväksi 21.8.2012 Shurefire Recordsin kanssa singlen 'Mama' julkaisu.

No ei siinä sitten, tossa eilen kaveri huomas että tää kyseinen 'Mama' löytyy jo spotifystä, ja kattelin sitten että myös iTunesissa on myynnissä mokoma ja vielä Amazonissa. Ties missä muualla. Ja levy-yhtiöksi merkitty joka olemassaolematon (jos noin voi sanoa) 'Eight8Tracks Records'. Sitten vain viestiä Shurefire Recordsille ja kysymään että miten tää on mahdollista.

Ne sitten selvitteli asiaa keskenään ja se toinen osapuoli sanoi vaan että tehkää mitä teette, hän ei asiaan jaksa puuttua. Shurefire Recordsista sanottiin sitten että jossei se biisi ole poistunut 21. mennessä digitaalisista kaupoista, on se sitten lakijuttu. Ja jos oikein ymmärsin, molemmat yhtiöt jenkeistä (ainakin Shurefire records) joten mites noi oikeusjutut siellä sitten meneekään, ei taida ihan kevyitä olla noi tekijänoikeusrikkomukset siellä.

Ensimmäinen julkaisu, ja heti tekijänoikeusjutuista tapellaan. Pikkuhiljaa voi ymmärtää ton, miks artisteja voi jopa vituttaa piratismi. Mut itselläni kun ei niinkään toi rahallinen puoli ole tärkeä, vaan lähinnä se että tulisi vaan kuulluksi niin ei periaatteessa ole mitään haittaa että biisi löytyisi vaikka sadan levy-yhtiön julkaisemana mistä vaan. No joo, eihän se kyllä ole sekään oikein että jollain muulla on mahdollisuus tienata toiselta viedyllä omaisuudella x_x'

Mikä tilitys. Huh :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.