IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä



Kiusaajat ja kiusatut on sijoitettu samoihin tiloihin kunta säästää tällä on saatu näennäisiä säätöjä aikaan täällä aina ..

Asiasta tietävät kiusaajien vanhemmat: Ja he ei nytkään siintä välitä siintä mitään heidän jälkikasvunsa saa tehdä mitä haluaa ..

Vahvoja sukuja joilla menee hyvin : Tämä johtaa tähän he ei välitä siintä yhtään mitään samaa olen itse kokenut jo 197o luvulla täällä..

Mikään ei muutu mistään ei opita mitään ei haluta oppia puuttua ajoissa ongelmiin minimoida psyykkiset ja henkiset vauriot alkuunsa ?



Uskonlahkoja moneen lähtöön : Jos sattuu olemaan toisesta porukasta ja suku on vahva se ei välitä tehdä mitään asialle ..

Hallinto kiertelee tätä ongelmaa: Oikeuden käynin voit aina voittaa ja se siis herättää aina vihaa närää lisää ...

Hallinto taipuu tähänkin täällä ..

Uskonuhrit täällä ei saa loukata toisen uskonnollista vakaumusta sillä on seurauksensa mielenterveystoimisto voi evätä avun?

Pakko kunnioittaa vakaumusta?

Uskon uhreja alistetaan juuri no tähän suuntaan ja no siintä ei puhuta julkisesti mielenterveystoimiston muille asiakkaille ..



Asioita on aina salailtu ja jopa vääristelty jopa diaknoosien asiakirjojen muodossa ...

Se minä puhun totuudenmukaisesti:Tekee minusta herkästi hoidollisen kohteen joka joutuu pakkohoitoon?

Vaikeneminen hiljainen kärsiminen on hyväksyttyä täällä: Ja se mutta ei minun tavalla saa toimia ei ole hyväksyttävää vieläkään täällä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.