IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Dear DiarySunnuntai 12.08.2007 16:19

Katsoin tuossa toissapäivänä Great Teacher Onizuka nimisestä animesarjasta tehtyä live actioniä! (Elikkä animesta tehty sarja niin että ihmiset näyttelevät sen.) Se poikkesi luultavasti hieman animesta (en ole katsonut animea) mutta pidin siitä aivan älyttömästi!
Sarjan juonihan on että pervo setä herra Onizuka tahtoo opettajaksi. Hän ei ole käynyt mitään koulutuksia ym. Käynyt vain erään erittäin paskan koulun, eikä sen kautta opettajaksi pitäisi päästä. Mutta hän sitten pääsikin, monen mutkan kautta.
Hän tahtoo tulla GTO:ksi, elikkä Great Teacher Onizukaksi. Hyvä opettaja Onizuka. Jeps.
Setä Onizuka on siis pervo (live actionissa ei pantsuja vilautella kuten animessa. pornoa tulee tosin telkasta. KRHM.), ja gangsteri. Hän on myös mustanvyön saanut Karatessa, ja vissiin muistaakseni myös opetti karatea siinä samalla. hmm?
Ja Onizukalla on parhaimmat opetusjutut. Hän ei tiedä mitään. Mutta sehän ei estä häntä.
Mutta siis. Ihan mahtava juttu.
Ainiin, ja mikä oleellista:
Onizuka saa oman luokan, mutta tämä luokka on pahamaineinen 2/4 luokka. (2 vuoden 4luokka kait.) Luokassa on paljon pahiksia ym. Ja edelliset luokanopettajat ovat lähteneet pois työstään juuri luokkansa takia. Luokka joko hommaa opettajalle potkut tai sitten aiheuttaa opettajalle hermoromahduksen. X'D
Jaja mitäs muuta?
Ah niin joo!
Onizuka on erittäin siisti tyyppi. Hän muunmuassa opettaa että ei saa kiusata, ja mitenkä hän sen tekee? Noh, hän yllättää 3 tyttöä kiusaamassa 1 poikaa, ja se kyseinen poika yritti joskus tehdä itsemurhaa juuri niiden kiusaajien takia. Opettaja tulee paikalle ja nappaa poikaa jaloista ja uhkaa tiputtaa hänet alas katolta, kysyen koko ajan tytöiltä "noh, tiputanko minä hänet vai en? Äkkiä, mun ote alkaa lipsua!!" ja 3 tyttöä siinä hermostuneena ja hätääntyneenä eivät tiedä mitä tehdä. He eivät todellakaan tahdo että se poika _oikeasti_ kuolisi. Sitten kun tytöt alkaa huutamaan jotain "lopeta" ym. Onizuka nostaa pojan ylös ja tarraa sitä pomo-tyttöä jaloista ja uhkaa tiputtaa hänet X''D ei kuitenkaan tiputa, pelotteli vain ja kertoi että olisiko kiva jos sitä kiusataan yms.

http://youtube.com/watch?v=nnachoRnwWg hauska pätkä animesta. Jeps, tuo vaaleatukkainen on se opettaja. X'D Kokkuri-san peli. khehheh.
Live Actionissa Onizukalla ei tosin ole vaaleita hiuksia.. noh, ei ne koskaan ole näköisiä.

Nyt kun olen tehnyt kierroksen (manga -> elokuvia -> amerikkalais animaatiosarjoja -> anime -> Live action) aloitan taas alusta, elikkäs MANGAA siis. Ja nyt löytyikin yksi aarre.
Se on sekoitus Narutoa (piirrustustyyli) Dragonballia(hirviöt ym.) ja One Pieceä (Luffyn luonnetta). Ja kuka sen piirtäjä onkaan? tadatadatadatada... MASASHI KISHIMOTON KAKSOISVELI! Masashi on vanhempi. Oh ja, Masashi Kishimoto on Naruto-sarjan luoja ja piirtäjä. Että silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.