IRC-Galleria

sannalv

sannalv

makaa ulkona koomassa

ooeeeeLauantai 15.05.2010 14:04

HAHA, OOTTE IHANIA, 28 KOMMENTTIA :----) ♥

niin joo tosiaan, suomessa nyt ollaan ja meni hyvin kaikki! tokana päivänä onnistuin jo polttamaan itteni, et yöt meni sit kuunnellessa sellasii Allah huutoja jotka soi esim viiden aikaan yöllä hotellin vieressä olevasta minareetistä (?).

Mut tosi kivaa oli, mut oli ihan ihan ihan oikeesti ihan kauhee ikävä paria tyyppiä, et myönnän et itkin yks ilta ku oli kauhia ikävä :c

Niin ja tuliaisia on parille tyypille tulossa, mut en lupaa mitää et tykkäätte, mut toivottavasti :---)

Apua, ihana olla tääl Suomessa. Oikeesti ei ollu varmaan päivää millon jotkut ei olis vinkannu silmää kadulla ja tullu juttelemaan:D Olin tosi hämmästyny, sil en todellakaa olis uskonu et kukaa mitää mulle tollasta. Ja kaikki sit siel kaupoilla oli et "only for you" :
DD ja yks myi mulle lacosteen hajuveden 20 liiralla, et tulisin seuraavana päivänä sinne teelle sen kans XDDD ja arvatkaa meninkö? en. hoho oon kauhee.

Mut kaikki siel hotellisssa oli ihania! Siel oli sellanen ihan tajuttoman sulonen kokkipoika (ehkä joku 30:D:D:D:D:D:D:D) nii se vaa hymyili kokoajan ja iski silmää ja halus ottaa mun kans mooonta kuvaa! Hittoooo, toisaalta on niin ikävä sinne ja toisaalta ei. Mut jos tehään tälleen et muutetaan kaikki porukalla sinne ja asutaan siellä? Teki tulisitte rakastumaan!

Hui täst tuli pitkä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.