IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

004 / 100Maanantai 22.09.2008 15:56

Vietin viikonlopun Tuhkolmassa. Shoppailua, vanhan kaupungin kujia ja mukulakiviä, tanssimista ja painavan laukun kantamista. Kävelin kolme päivää putkeen... Annan itselleni siitä kaksi pistettä ja papukaijamerkin Stevie Wonderille, jonka keikka oli parasta ikinä! <3 Ihan täydellistä! Kannatti odottaa 15 vuotta! (lopussa itkettikin vähän, mutta en aio kertoa siitä kenellekään)

http://www.youtube.com/watch?v=XBBFa8zrquA

Haasteen ensimmäinen viikko sisälsi siis:

001 pilates 25 min
002 pilates 25 min
003 koko päivän käveleminen
004 koko päivän käveleminen

Ensimmäinen viikko tuntui mukavalta, ja olisin varmaan liikkunut enemmänkin jos en olisi ollut Tukholmassa. Nyt en melkein malta odottaa että pääsen jatkamaan treeniohjelman parissa.

Kun tulin takaisin viikonlopun vietosta oli superkiva huomata että haasteeseen on lähtenyt muitakin! Löysin Tukholmalaisesta Intiakaupasta parit söpöt joogapöksyt joten ehkä sitä voisi vääntäytyä parina aamuna viikossa joogaamaankin. En tarkota että joogaaminen olisi asuvalinnoista kiinni, mutta varsinkin vaaleat joogapöksyt ovat niin ihanat ettei ehkä ole mitään mukavampaa kun voida käyttää niitä :)

Niin ja pääsin opiskelemaan. Koulu alkaa parin viikon päästä ja kestää 8 kuukautta vieden aikaa kaksi arki-iltaa joka viikko + etäopiskelut. Toivon ettei tule stressi ja burnout kun koulun ja työn lisäksi pitäisi vielä laulaa, soittaa huilua ja harrastaa liikuntaa. Onneksi mulla on kalenteri, osaan optimoida ja asioilla on tärkeysjärjestys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.