IRC-Galleria

oskuleking

oskuleking

vippaa sydän ja T U T U S T U ☂ ★|G|★ http://www.youtube.com/watch?v=-fEy-CGmo7E...

[Ei aihetta]Lauantai 19.03.2011 23:25

Hei apua XDD
Noniin elikkäs meillä on bussilinen rumia ihmisiä ja kaikki kuolivat, kun bussi joutui onnettomuuteen. Nämä ihmiset odottelivat sitten jonossa taivaan portilla jonossa, jolloin jumala sanoo heille että: "Jokainen teistä
saa yhden toivomuksen ennen kuin astutte sisään". Ensimmäinen kaveri totesi että: "Tiedätkös kun olen ollut ruma koko ikäni, toivoisin että olisin hyvännäköinen." Jumala toteuttaa toiveen ja jonossa seuraava toteaa että: "tuohan oli hyvä idea, tee minustakin hyvännäköinen". Ihmiset jonossa pitävät tästä idesta koska ovat olleet rumia koko ikänsä. Tämä jatkuu noin puoleen väliin jonoa, kunnes jonon viimeinen kaveri alkaa nauramaan. Sama toive toistuu jatkuvasti ja nyt tämä viimeinen kaveri pyörii pilvenreunalla eikä voi lopettaa nauramista ja sitten hänen edessään oleva kaverikin toivoo olevansa hyvännäköinen.
Nyt tämä kaveri nousee seisomaan ja ryhdistäytyy kunnes jumala kysyy: "Mitä sinä haluaisit toivoa?" Mies yrittää olla nauramatta ja sanoo: "Tee heistä kaikista rumia taas".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.