IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 15.11.2011 20:55

FUFUFUFFUUUUUUUUUUUUU

mulla on ongelmia ficcini kielen kanssa kun toisina päivinä kirjotan paremmin enkuksi ja toisina suomeksi ja nyt ruotsi sotkee englantiani..... ja ruotsia täs pitäsi opetella kun kirjotan sen seuraavaksi!

joka tapauksessa kolmasosa ficistäni on suomeksi, kolmasosa englanniksi ja kolmasosa molemmilla kielillä ....


Despite of sleeping for a pretty long time, Yuu was late. Maybe it was a shock to realize that Chiaki and Hatori’s relationship was already that far. Yuu had known that but now the truth... not the truth... the issue really came to his consciousness. (Not truth because Yuu didn’t think it was the only truth for Chiaki being with Hatori.) Maybe he was depressed about that and it made him sleep long. Or maybe it was just because of work.
&
Huolimatta siitä, että Yuu oli nukkunut kohtalaisen pitkät yöunet, hän oli myöhässä. Ehkä oli ollut pieni sokki tajuta, että Chiakin ja Hatorin välinen suhde oli jo niin pitkällä. Yuu oli tiennyt sen, mutta nyt totuus… ei totuus… vaan… asia… oli läimäisty vasten hänen kasvojaan. (Se oli asia, eikä totuus, sillä Yuun mielestä ainoa oikea totuus ei voinut olla, että Chiaki kykeni olemaan vain Hatorin kanssa.) Ehkä Yuu oli masentunut asian tultua hänen tietoisuuteensa ja se sai hänet nukkumaan pitkään. Tai ehkä aiheuttaja oli vain työ, mikä se hyvin suurella mahdollisuudella saattoi olla.

olen luvussa kaksi ja käänsin viimeksi kirjoittamani englanninkielisen pätkän suomeksi ja vaihdan suomeen

mikäli julkaisen tän fanfiction.netissä niin ei ole haittaa jos kirjotan sekakielellä? 8D vähemmän englannistettavaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.