IRC-Galleria

voivoi sitä ollilaaaaaa :_____DTorstai 25.09.2008 22:58

Hei! Minulla on kovin tylsää nyt - keskellä kouluviikkoa voitteko kuvitella - ja voisin mennä vaikkapa unten maille jollei tänään olisi saunapäivä! No, sitten saunan jälkeen menenkin sitten suoraan nukkumaan. Tai sitten tulen käymään tietokoneella ja huomaan kaikenlaista kiinnostavaa enkä pääsekään aikaisin nukkumaan.
Huomenna on varmasti mukava päivä, kaksi tuntia historiaa, kaksi tuntia musiikkia, joka on aivan parasta, kaksi tuntia hyppytuntia ja lopuksi vielä liikuntaa. Ei yhtään paha, varsinkin kun historian tunnitkin ovat nopeasti pois alta! Liikunnassakin menemme uimaan, joten tulee varmasti hauskaa. Saattaa olla, että käymme Mirpparin kera hyppytunneilla sammon lukiossa tervehtimässä tuttavia. Olisi kiva nähdä Miljaa ja Maarittia pitkästä aikaa.
Tänään oli oikein mukava päivä. Kävimme vain kaksi kertaa McDonaldsissa. Eihän ole noloa mennä keskustorin McDonaldsiin samaisen "ravintolan" mukin kanssa, joka on ostettu Koskikeskuksen McDonaldsista? No mutta, tuskin kukaan sitä huomasi, kun heitin sen heti roskakoriin! Eikä se ollut kuin vain kahvimuki. Läkistä lähdimme ystäväni Sallan kanssa sitten bussipysäkille. (Tuo 'läkki' on sitten sellainen sisäpiirivitsi). Bussia numero 45 odotellessamme näimme jo toistamiseen erään komean nuorukaisen, josta en nyt kyllä tohdi puhua enempää, ettei mene aivan hulvattomaksi!
Kuten huomata saattaa, päiväni on ollut oikein mielenkiintoinen ja erikoinen! Ei tällaisia asioita, kuten purkkapussin ostoa kaupasta, tapahdu aivan joka päivä! Lisää hauskoja kertomuksia on tulossa varmasti viikonlopun aikana, jos nyt kiireiltäni ehdin.

Auf wiedersehen!

Larrrrrrra.

ps i like money, bling bling bling


//////edit//// Huomasinkin äsken lukujärjestystä katsoessani, että historiaa onkin vasta kymmenestä kahteentoista ja musiikkia on ensimmäisenä. Toivottavasti jaksan historian tunnit, vaikka ne eivätkään nyt ole heti alta pois!

/////edit2///// Ikävästi täytyi laittaa tekstiini tuollaisia viivoja, koska muuten kappalejaot eivät näy. Miksi teksit eivät voisi pysyä sellaisinaan, kuin ne tehdään? Eriskummallista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.