IRC-Galleria

koku

koku

kirjautui pitkästä aikaa tänne ja ihmettelee, kuinka paljon tämä on muuttunut..

Hei tää oli kans mielenkiintoinen..Keskiviikko 22.10.2008 03:47

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Juha on lyhentymä suomalaisesta etunimestä Juhani, joka on palautettavissa heprealaisperäiseen nimeen Johannes, joka merkitsee "Jahve on armollinen".

2. Juha on tuonut mukanaan iskelmämusiikkiin uutta fanijoukkoa sympaattisella olemuksellaan, vauhdikkailla keikoillaan ja komealla ulkomuodollaan.

3. Huolimatta siitä, että Juha on alansa vankka taitaja, hän osaa erittäin selkeästi ja innostavasti opastaa eri tason ja eri lähtökohdista tulevia.

4. Juha on aiemmissa tehtävissään perehtynyt öljynjalostuksen sekä paperiteollisuuden prosesseihin sekä analytiikkaan. Sulje ikkuna / Close window.

5. Juha on väkevä kolmiodraama, jossa liikutaan kahden maailman rajalla ja rajan molemmin puolin ... Juha on esitys etäisyyksistä, valheista ja sitoutumisesta.

6. "Juha on oman. . . 27.7.2008 Politiikka. Seurantaryhmä: Suomen haettava turvaa kriisitilanteessa EU:sta. Jos Suomea kohtaisi johonkin laajempaan ...

7. Juha on jo ampunut Suomelle edustusoikeuden pienoiskiväärin täysotteluun, joten osallistuminen ... Juha on suunnitellut alustavasti ensi kauden ohjelmansa. ...

8. Vuodesta 2000 Juha on siirtynyt taiteilija, oopperalaulaja Tamara Lundin oppilaaksi. ... Juha on ollut mukana Tangomarkkinoiden kuninkuuskisoissa Raisiossa, ...

9. Juha on Ikurin Eaglesin kosketinsoittaja. Soiton opiskelun hän aloitti ... Juhan musiikkihistoria on monipuolinen: 70-luvulla Juha on soittanut Rock and ...

10. Kenelle: Kaikille, joiden mielestä Juha on ihqu. Fanin pitää lukea jokainen kirja uskollisesti alusta loppuun - myötä- ja vastamäessä!

Kutonen jäi vähän hämäräksi mulle mutta vika oli kyllä paras! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.