IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

siivousLauantai 06.01.2007 16:57

eilen aloitin siivouksen, ja tänään meinaan jatkaa sitä.
tiskaan ja luuttuan lattian, eli tällaisia märänlaisia aktiviteetteja.
se on vähän kuin reinkarnaatio, haluan luoda ympärilleni sitä kauneutta mitä joskus oli.
joka haihtui ilmaan kun en enää osannut arvostaa sitä.

ei pidä jäädä jumittamaan.

eilen järjestin kirjahyllyt. niistä tuli hienot. on yksi piirustushylly, siinä on vanhoja luonnoskirjoja ja akryylit ja öljyt ja akvarellit. ja paperia.

sitten on yksi ohjeistushylly. siinä on ruokakirjoja ja kaavakirja ja sata vuotta vanha valokuvausopas. ja maol. lisäksi siinä on tyylikkäässä kasassa ylppärikortteja ja abivuoden luokkakuva. linda on siinä hurjan, hurjan pieni.

(nyt tarvitsisin pillin koska smoothien jämät jää kiinni lasiin. oli hyvä smoothie. sain joululahjaksi chillin blenderin ja se on joku maailman hienoin.)

sitten on tietysti baarihylly. se ei ole kovin hääppöinen koska mun luona käy liikaa janoisia kavereita. on vähän viiniä ja rommia ja creme de cassista. jääkaapissa on lisää kivaa, siellä on minttusuklaa baileysiä, crema catalanaa, amaretto creamiä ja yks veuve. meitsi diggaa. ainiin ja pakkasessa vähän kossua.

baarihylly on myös nostalgiahylly. siinä on pari kivaa valokuvaa lapsellisissa kehyksissä. niiltä ajoilta kun vielä oltiin aika lailla lapsia.

kaksi hyllyä on ihan perus kirjahyllyjä. mun suosikkeja sieltä on paulo coelhon kirjat, yann martelin "berättelsen on pi" ja myyrä-kirja. on siellä jonas gardelliakin ja muuta poppia kuten unni drouggea ja pirkko saisioo. pari dekkaria ja historiikkia. aku ankan pokkareita.

ylimmällä hyllyllä on valokuva-albumeita ja taidekirjoja. ja heppakirjoja. ja tärkeitä papereita.

sitten on vielä yksi hylly jossa on ylppäritodistukset ja vaaleanpunainen stressikuutio.

yksi jossa on valokuvia järjestelmällisessä epäjärjestyksessä, odottamassa albumiin pääsyä.

ja pari aika tyhjää epämääräistä. jos tunnen itseni oikein ne täyttyvät vähitellen kaikesta turhasta roinasta jota en vain tajua heittää pois tai laittaa jonnekin jemmaan. dorka.

jep. tänään siis vuorossa bar-celona kamojen purkaminen, pyykin järjestely, pikkusälän järjestely, tiskaaminen, keittiökaappien järjestely ja lattian pesu. NAM! lattian pesu on kivaa.

hauskaa päivänjatkoa. ja huomenta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.