IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun
no ainaki yks oli semmonen että.. jotain tapahtu (lupaava alku! :D) ja vissiin.. oli joku juttu tai syy tai semmonen että lähin jonnekki, hannan kans kai tai sitte se oli joku kouluhomma mutta ei varsinaisesti.. no anyway, aika vaan kului ja kaikenlaista tapahtu mitä en kyllä enää muista ollenkaan. mutta en ollu tienny että menee niin kauan, niinku monta päivää tai silleen.. niin en ollu sanonu äitille mitään ja sitte ku jossain vaiheessa tajusin että pitäs varmaan soittaa ku en oo ilmestyny pariin yöhön kotiin. mutta akku oli typötyhjä vaikka 'olin muka ladannu sen viime yönä' mikä on hassu juttu koska olin muka ladannu sen kotona koska.. no oli vaan semmonen tunne, yleensä lataan sen kotona. :D niin en nyt kuitenkaan ollu ollu kotona mutta ihan sama, siis kuitenki vähän huonompi juttu. tuo tuli tietysti siitä lauantaista vaikka se ei ollu kyllä yhtä ahistavaa ku tuo uni lopulta oli.

no sitte (en muista sitä yhtä) se galleria-juttu oli vaan semmonen lyhyt missä tulin tänne ja ruutu oli jotenki sumea, oli saanu 4 kommenttia mutta mun kuva oli joku ihme ylisuuri sydän jota en ollu koskaan nähnykään. kommenteista en saanu oikeen selvää ku se oli niin sumea mutta ne oli vissiin joiltain tuntemattomilta tyypeiltä. sitte mun pitiki äkkiä kirjautua ulos.

mutta voisin kertoa edellisen yön unen kans ku oon nyt tässä. (sitten heti lukemaan!! :o) siinä mulle tuli joku ihme haava jalkaan, tai saatto olla että joku teki sen tahallaan mutta siis, mun suostumuksella. en oo varma. se oli ihan pieni viilto mutta siihen laitettiin semmonen joku suojahomma ja joku ihme ilmatyyny tai vastaava ja sitte vielä sideharsoa. :D se vähän liikku siinä päällä mutta muuten ihan miellyttävä. sitte tehtiin siinä jotain mutta en niin muista..

ja oisko ollu samana yönä ku näin unen että kirjauduin myspaceen (ou nou.. :DD) mutta ruutuun tuliki viesti että se on muuttunu maksulliseksi. jassoo! taidan viettää liikaa aikaa koneella. nyt pois!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.