IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

hip hei!Keskiviikko 07.05.2008 13:39

harmaata ulkona eikä vissiin taaskaan kovin lämmintä. meillä on iffiläisille joku työterveyspäivän aktiviteetti tms. tänään ainolanpuistossa, siis näytös ja jotain että saa kokeilla. sitte vielä sisustussuunnittelukurssin viimenen harjotuskerta jos ei loppukritiikkiä lasketa. jotain että minkälainen se planssi voi olla. mulla ei toistaseksi oo ku ne pakolliset kuviot kasassa ku ei oo ehtiny keskittyä siihen niin paljo. ja en oo varma onko ne valaisinmerkinnät pohjapiirroksessa ihan ok vai ei.. no, ne nyt on siinä jo. :D ja en muistaakseni oo vielä päättäny kaikkien seinien väriä. sitte ois kiva jos ois jotain kuvia esim. matoista ku en kuitenkaan saa mitään paloja. mutta ei mulla varsinaisesti oo mitään katottuna ku oon vaan tavallaan... keksiny sinne kaiken ite. siis en nyt keksiny mutta.. no kyllä tosta älyää. se on ihan ok.. kaikki.

ja huomenna on kans joku työliikuntapäivä ouluhallilla, 'liikkuva ihminen'. meillä on siellä pöytä ja tehään varmaan välillä sarjoja jos siellä on tilaa. sitte perjantaina päästään laittaan jo matot paikalleen pyrinnölle ja voijaan vähän vielä tehä niillä, huh.. lauantaina onki sitte kisat.. :D se on jännittävää mutta en ressaa. menee niinku menee ja oon vihdoin ainaki kuvitellu tajuavani että vaikka meniski huonosti joku niin ei se huononna mua. yritän yltää omaan tasooni..

äitienpäivänä käyään kai mummun haudalla. sitte on enää viikko siihen ku lähen. :D vautsi.. kunpa tulis hyvät säät takas vielä ennen sitä. :)

en nyt ehi kirjottamaan enempää mutta oli kai tässä jo jotain. :D

-anne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.