IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

ny on kesä jo melekeen! :DKeskiviikko 30.04.2008 16:31

ulkona on aivan ihana ilma, niin lämpimästi paistaa aurinko että mustassa paidassa on kuuma. pistin kesämekon (tai mikä mekko se nyt on :D) päälle kauppareissulle ja ne kengät jotka ostin romaniasta. ihan kiva muuten mutta vieläki nuo hiekotukset paikotellen aika runsaat, ne sais kyllä jo lakasta pois ku tuntuu välillä että silmät on täynnä pölyä.

mutta jee siis! :) kiikku täytyy tänään kyllä ottaa pressun alta pois (tai toisin sanoen pressu kiikun päältä) niin *sitte* tuntuu todella kesältä koska niin kauan ku se on siinä niin näyttää piha vähän talviselta eikä niinkään kutsuvalta.

eilen soitti puhelinmyyjä ja kauppas jotain lintukirjasarjaa 15e/kk, yht. jotain 249e tms. ...... siis oonko mää ihan väärässä vai onko tuo tajuttoman kallis?? no en nyt muista sanoko se että montako kirjaa siinä on mutta enivei ei tuu kuuloonkaan tollaset kulut tässä vaiheessa. :D

nyt on meillä vähän kotivappu ku kaikki kaverit on vähän hajallaan mutta nään saraa ja ailia ainolanpuistossa ehkä jossain vaiheessa piknikin merkeissä. sipulikeiton merkeissä. :DDD no ei!! tuo on jääny vaan lähtemättömästi mieleen 'jonku merkeissä' -sanonnasta. en oikeestaan hirveesti tykkää sanoa noin ellei oo vähän 'pilke silmäkulmassa' -meiningillä ku se kuulostaa niin hassulta.

navigaattoreita käytiin eilen kattomassa. joku varmasti tässä ostetaan. samaten kamera pitää kyllä jonkilainen olla ku entinen on rikki. mieluiten jo kisoihin ois kiva.

ihanaaa........ :) tää sää siis ja kesäisyys.

jeps.
-anne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.