IRC-Galleria

Nautiskelua ja elämistäMaanantai 13.08.2007 21:26

Heyaa. Jotain tännekkin... Viikonloppu meni puuhastellessa kaikkea mukavaa ilman päihdyttäviä juomia! Kattoin leffoja. (Tosi vaikuttava Blood Diamond-suosittelen) Ja sitte herkistelyä: Before Sunset. Molemmat toimi ja herätteli - omalla tavallaan. Lenkkeilin metsässä ja söin mustikkaa:) Haha.
Sitte löysin jälleen kirjan Hengen Anatomia ja siihen kului monia lukutunteja. Mmm... opiskelua chakrojen toiminnasta sekä niihin vaikuttavista tekijöistä. Edistää henkistä hyvinvointia tämä opus todella..
Tänään me lähetään Ronjan kanssa mustikkametsään ja jos hyvin käy, väsätään ihanat piirakat retken päätteeksi. Perjantaina Norjaan Jäämeren rannoille ja lauantaina vaeltamaan. Anniina ja Katja tulee viihtyyn pohjoseen -huippua. Ihmiset on parhautta.
Ihan hulluna olen kotosalla kuunnellut Cardigansia, Nina kyllä laulaa ku enkeli. Nyt töissä ja seuraavaksi muuten soittolistalla Ruotomielen Kuka sinä olet. Sitte Hail Chantia jne. Mullon oma musaohjelma, jossa ei tyylirajotteita, mutta mielellään pohjois-suomalaista vääntöä. Joten tänne vaan levyjä, ep:tä ja muuta. Pistetään aalloille soimaan! Nyt hyppään aalloille itekkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.