IRC-Galleria

desity

desity

nörtteilee päivät pitkät.

nyt on aikaa levätä.Keskiviikko 07.11.2007 03:09

iho tosiaan ärhennellyt jo pidempään ja loppu viikoista alkoi olla siinä kunnossa, että meinasin perua jo tuparitkin. siihen en tosiaan mennyt ja tähän väliin vielä mainittakoon, että minulla ainakin oli todella lystiä!! kiitokset siis vielä teille kaikille seurasta, lahjoista ja ennen kaikkea innostuksesta bingoon:D

mutta siis tänään pääsin vihdoin yksityiselle ihotautilääkärille, joka kertoi että ihoani vaivaa laaja-alainen erytrodermia. mitä hittoa nyt sitten lieneekään, mutta itseäni katsoessa tulee lähinnä mieleen joku kauhu elokuvan tai x-filesien maski jossa ihmiseltä on revitty päälimmäinen ihokerros irti, ei siis kaunista. sain 11pvän antibiiotti ja 24pvän kortisoni kuurit, kortisoni voiteita, sinkkisulfaatti nesteitä kääreisiin ja sinkkisukkia raajojen pidempi aikaisia kääreitä varten. näitten kanssa sitten leikitään kotosalla vielä pari päivää ja jollei merkkejä perempaan näy niin vaihtoehdoksi jää päräyttää ensiapuun ja vuode potilaaksi. sairaslomaa 14pvään saakka ja sillon pääsen taysin omalle ihotautilääkärille, jonka ohjeiden mukaan sitten mietitään jatkoa.

huhhuhuh ja huokas sanon minä. olo nyt vielä niin voimaton ja kipeä. toki näin laaja tulehdus nostaa jo vähän lämpöäkin ja nesteitä kun ei meinaa millään saada tankattua tarpeeksi kun menettää niitä rikkonaisen ihon kautta niin kovaa tahtia. prkles.

mutta minä olen siis kotini vanki. saa tulla piristämään ja käymään kaupassa mun puolesta, kun en oikein minnekään sais liikkua.

mutta nyt olen ollut hereillä jo miltein kolme tuntia, joten lienee korkea aika jatkaa unia..<virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.