IRC-Galleria

blooderi

blooderi

https://www.youtube.com/watch?v=whlvwg-e7nY DN:n uunituore demo! Check it

studiooooooooo 3Tiistai 20.10.2009 00:01

Nonii, musat on nyt nauhalla, vielä editoinnit, mixaus ja masterointi jäljellä. Niin ja lauluäänitykset ofc! Eilen sama hurja tahti nauhotuksien kanssa jatkui, tänään koko paska saatiinkin valmiiksi roimasti etuajassa, jäi viimeinen studiopäivä kokonaan käyttämättä=pienempi lasku meille! Mikä on törkeen hyvä, kun ollaa puoliks sossupummei... :)

Ehkäpä juuri hurjan ja raskaan työtahdin takia myös ryyppääminen aika heavyyyyy. Eilen illalla meni kossua ku vittu vettä, jengi sekos vielä pahemmin ku lauantaina tai perjantaina, nähtiin näkyjä ja kuviteltii juttuja. Mä selitin et me heitetää siellä mökissä keikka, ja sohvalta daivaa jengii. o_O Oskulla on siitä vielä videoo gallerias, eiv...

Saunoakin piti, ja minä itse siinä vaiheessa viel pirteänä aloin sitä täysiiii lämmittään. Meinasin tappaa meidät kaikki kun jätin hormin kiinni. No kyllä se aika nopee tajuttii ku mökki rupes täyttyy savulla. :DD Haha. Siinä sauna sit lämpes(hyvä et ees joku lämpee mulle<3), mut meitsihä sammu ennen koko paskaa. Muut äijät sauno ja kehu hyväks, harmittaa ku itel jäi ny kokematta. :( Noh, tulipas ainakin univelat kuitattua, mitähän kuorsasin, jotain 12 tuntia putkeen. Puol päivää. :D Ku heräsin nii kaikki oli jo melkei purkissa, hyvä pojat!

Muuten ilta on aika hyvin hämärän peitossa mun muistin osalta ainakin, jotain juttuu kuulin et Osku oli pihalla hillunu munasillaan yms shit. Se voi varmaa ite kertoo siit enempi jos haluu haha.. :D:D Mut jepajeeeeee, viel laulut pitää äänittää, sit EP takasi studiolle mixaukseen ja masterointiin, ja jotai pient paskaa pitää viel editoida ja raitoi crossfadee yms.

www.myspace.com/falsehaloaboveus - tonne tulee sit koko paska, siellä on jo muutama preproduktion pätkä. EIku kuuntelee vaa!

Mä meen ny sänkyy makaa ku ei jaksa mitään... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.