IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sanan muunnoksia kirjoittelivatSunnuntai 02.12.2018 14:51

Jos olisi PAASSO STIIL - LIITS OSSAAP, niin olisi melkein Ku Luk Kan.

PAASSO SIIL - LIIS OSSAAP . . . .Pääsee ohittamaan sinetin - osaa lukea.
Tuo diprosiil:ssä on kuin "liis os bit". Mutta en tajua mitä keskikuvassa on. Ja "liittyy radalle", niin mikäs ammattilais.... iih, lammas mäkättää ja piipitys kuuluu radalta. Tähtitiedettä... ("Ohi menee juna, niin äänen taajuus muuttuu" - ei ollut kummoisia junia.)

SONGA JAGNOS - Jagnos="maailmoista" (sillä kielellä, jonne paikkaan asutus siirtyi, Gujaratiin)
Laulaa kuin lammas... agnos=lammas.... lampaallahan on vibraaton kaltainen...
SUNGA JAG NUR - ("Laulu jää vain")
SUNG JAKAJ GUNS
TNAVELE r- ? -r ELEVANT
DIPROF - ? - FORPID
DIPRO - ? - ORPID = "ammattilainen f---f orpid"

DIPROSIIL LIISORBIT - AMMATTILAIS SINETTI KISKO RATA
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tai jotain liis-liittämis-lukemisesta

LOCK LOCK LOCK
Magnet - ? - Magnet
666
Millä oli pakkomielle kulmiin, millä vibraattoon, millä piihin, ja millä painoon. :) Oliko niitä muitakin, näitä muinaisten pakkomielteitä.


Jos keskellä oleva olisikin jotain MAMAALIK :iin viittaavaa (arabiaa: muslimien sotilasorjista itsenäistynyt sotilaskasti, "omistetut"/"property")... Sävel omistettu... kuuluu property ...Omaisuus kuuluu (ja sitten jatkoksi se kulma-kaari-mato, joka näyttää ylös osoittavalta sormelta. 47. For sai. For-bait.).

KUULUU PROPERTY FOR-BAIT. KULLUB LEMAMEL BULLUK- Kuuluu mammona uxi-kini=bull-lock...
Voitaisiin siis mennä palindromina, takaperin sama. Bull ja kini ovat 4 ja 7, kulma ja kaari, auki ja kiinni, ovi ja bait. Hopea ja kulta.
Vielä voidaan sepittää oikealta vasemmalle: Dinosaurus, mammal, ihminen. Hmm... Ääni property kielletty... meluaminen kielletty näillä nurkilla? Meluaminen kielletty /\ "kotirauha" /\ <-- joka kukkaan kajoon kajoaa ...

PIENI MIES SOTILAS/mamal... AVAA LUKON. Vastaus: AVAIN.
Man-chmal /man amal/mesamal - jema... mammal... luk bull... awas/owen salba/lock
Emame bulluk - äit-pullukka :) (vanhoissa lukoissa on aith-8-pullukka -muotoa). Mamaluk voisi olla 8, aith, coatl. Sormet 4-7 olisi laskea eli zahl, ja mies+äänirauta, sille jäisi ket-sana. Ket=ilma/2/kettu=pintaan nouseva/keb-kevyt. On siinä se ilma, joka yhdistää raudan värinän ja ihmiskorvan. Mamaluk on hieman hassu, jos se tarkoittaa 8:aa. Viimeisessä on lukko, jos 7 on kiinni oleva lukko, keskellä lukko, ...lukot mäiskähtelevät auki... :D ... korvatko sillä ensimmäisellä ovat sitten lukossa... jos se lukitsee jotain, on ristinmerkkikin kohta jokaisessa 3 kohdassa.

Oh my, tuosta saa myös ITSE ITSE ITSE. = Muntu - Mammal - Earth=uchi=self
Tässä on perimmäinen tieto, maa valmisti meidät. Ja paketti selkenee 111:ksi. Lukko 7, avautuu 4, avaimella 2, nousemalla hapettomaan hirttävään irti lähelle taivasta 9 <-- balloon. 9 toteuttaa sellaista lentoa niisteitten irtoamisella itsestä, tikapuitten kyhäämisellä, lähellä taivasta -asioilla, hirttävällä tyhjyydellä ja irrottamisilla, mutta on toisaalta kiinni-ompeluakin ja ihmisten kokoontumista kaupungeiksi ja gravitaation aiheuttamaa kokoontumista. Eikun vaan silkki-pallolla menoksi, tiivistetään 4:n tervalla vaikka. Ja tarkalla silmällä katsotaan, että voi helkutti, maa elää! 9 on muuten nor.
Keb-nega-ise voisi olla 2-7-4. Ilma-vaaka-uchi. Uchi jakaantuu uxiin eli uksiin/uxiin/oxiin, ja itseen eli maapalloon. Se tarkoittaa lävistystä. Kun ei aurinkoa vielä näe, niin sen voi nähdä sielunsa silmin maapallon läpi, sijainnin suunnilleen että missä aurinko on. Tai voi sanoa, että on "itse" edessä, maapallona. Itsen vertaaminen maapalloon on jo yhtä sen ajatuksen kanssa, että on itse kiinni maapallossa ja on osa sitä. (Kuva tukee itse-sanaa hullulla kolmiulotteisella tavalla.)

_________________________
Ram-aseman lisäksi saattaa samassa olla myös Mies Marsista? Vai mikä on "Mees Amar"? Meren mies, vai mikä se olisi? Onkohan amar-sana nro 3, paikkana pohjois-Eurooppa? (Välillä se meinasi jo olla amat-mees. Ja tuo "enemmän-mies", joka muuten tarkoittaa 6-mies, meinasi olla eel-mees. Ensimmäisen merkin A-sävel... on kuudes... Onkos se kuusi, jos sormi osoittaa ylös? Eikös kuusi tarkoita korkeaa? Kun sanotaan että haak kuus baaccus... Eli siis a) 6.sävel b)enam-mies ja viimeinen kuva c) korkeus=kuusipuu, olisivat 666.) Se olisi kaiken huippu, jos laatassa vihjattaisiin menneen, pitkäpäisen miehen erilaiseen kuuloaistiin ja erilaiseen ääneen. Kallotutkimus koskien näiden kirjoittajia kertoo pitkäpäisistä pohjoisen ihmisistä ja pyöreäpäisistä muista... ja Neanderthaleilla oli kuulemma herkät korvat ja erilainen ääni - mutta kuinka se olisi tiedetty 3700 v. sitten Indusjoella? ("kot ivid irih mes" <-- luin tuollaistakin tuosta "Reinidei beit oven suul"-laatasta.). Laatat kummittelevat ja kertovat mitä vaan. :) Ihmiskorva - jokin ihmismäinen pitkäpää - kompassi. En tiedä, onko keskimmäinen nainen, seppä, eri rotuinen, vai shamaani. Ehkä se on pohjoisen kansaa sijainti (X)-junttura-risti-4:stä... :) Hei ehkä tuossa on aika-ulottuvuuksia, Tämän hetken mies, haudan mies, ja dinosaurusten näköinen lintu (joka näyttää myös olevan käsi, joka taitaa 4:n kulmat ja 7:n kaaret). (Kuul-ku-kan...).



Kasuaari on maailman vaarallisin lintu. (Uusi-Guinea, Australia). Pelottomasta kasuaarista saa ritarin, koska casual = cavalier = ritari.
"LemameL" kuulostaisi mamsellilta ja "tinorin sulatusleimalta". MAMLUK/MAMAALIK taas on muslimien sotilasorjista itsenäistynyt sotilaskasti. Tunor voisi olla myös kuvan äänirauta-mies, eikä vain "pohjoiseen". Tunor voisi olla myös tunari, joka on myös "liian lähellä". Tunari, en tiedä, voiko olla myös tinuri. (Ei ihan ketzalcoatl taida olla, vaikka siinäkin 3:n osan nimet voivat vaihtaa paikkaa. Kevyt-2-ilma-keb,keski-mega,ise / Ket-koAtl-zahl) Sitten tapailin litaniaa Mes amaali Dromedaari Kasuaari, se näytti arvoitukselta, että Pieni mies, drome etenee tietyllä tavalla huolettomasti, ...mutta ei tuosta mitään irronnut ("pieni mies" -arvoituksia on muitakin olemassa), ja drar:ko se dome:n, vai miten se menisi. Vetää kuomun päähänsä ja kalina kuuluu. :)
(Entä "Ruskea-punainen vastaan pelon merkki"? Onko siinä mitään järkeä? Johan tuohon edelle sain "pelon" merkin, heh.)

Vieläköhän pitää Teotihuacaniin palata miettimään sitä pientä miestä?! Se pikku mies-patsas muuten näyttää kasvoiltaan aivan maalauksen vuoren laella istuvalta mieheltä. Ehkä se on jokin päällikkö tai insinööri nro 1? Laitoinkohan minä sen pienen miehen siellä pii-luvun 1:ksi. Varmaan itse uchi pää-piru. Antaa sen olla.
_______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.