IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Miduas Golden TouchMaanantai 12.02.2018 04:57

23.2.2018 Ehkä se ei ole "juuri", vaan alkusammalen pihtiparin pihti. Lisääntymiskammion tekijöistä toinen. (Kellertää, niin kuin tekee yorgian kammioitten ympärillä olleet lehdetkin.) Ehkä nämäkin ihmiset kutsuivat itseään heiksi, jotka pystyvät. Heidän maalauksissaan on muuten ihmisillä ainakin 3 erilaista ihonväriä. (Mitä ne ovat ne liurakkeet pesänrakentajat dokumentin "Teotihuacanin salaisuus - Ketkä rakensivat myyttisen ..." kohdassa 1min 12sec ? Tosi alkeellisen näköisiä lehden muotoisia liurakkeita, matomaisia lehtiä.)



_______________________________________________________

Olisiko 3 7 sitten sama kuin 10 7, eli tikas-taivas, matama-tikkaan lähellä... "taivas-tieto"?
(Kun ovat YHÄ ne loput 5 numeroa minulla katsomatta...) Hmong-kielellä (merkitty kolmiolla karttaan) Midaan (kultainen kosketus) on VALON kultainen kosketus. Uzbekin kieli viimeistään paljastaa, mutta vain suomea puhuvalle, että kysymyksessä on KESKIKESÄN eli MID vUAS :n (puoli-vuoden) valon kultainen kosketus, eikä minkä tahansa valon. (Miksei ennen ole voitu sähköttää valolla? Jos, niin pohjolan perukoillla on ollut hiljaisuus, tai ainakin viivettä kesällä, kun tulet ei näy valoisalla.) P.S Ket:n saa liittymään tikapuihin (ja samanlaisiin jotka menevät maata pitkin: raiteisiin) sanalla KETju. Mutta se viittaa kyllä epäilyttävästi myös sanaan "ketä" (whom?), koska toinen versio ketzalcoatl:sta on Ku-kul-kan, jossa ku samalla tavalla viittaisi sanaan "kuka"... Mitä ihmettä he tekivät siellä ylhäällä tikkailla (tai katolla tai tasapäisen pyramidin laella?) päivystämässä koko ajan? Joku vahti, KUka tulee? (Ja sitten tällainen ideakin, että mitä yhteistä on KUulla ja tikkailla: kun aurinko valaisee kuun tietystä suunnasta, voi kuun asentoa pitää "vinona" tai kaltevana, tai kuun sirppiä voi pitää jonain joka on suoran vastakohta... :) - sarjassamme viukulat, vinkulat, ...) Pienellä säteellä ylhäältä voi valvoa järjestystäkin, koska sieltä "näkee kaiken". Voisi sähköttääkin. Kukulkan voisi olla kukaLukemaanPystyy :n sijasta laajempi, KukaKuuntelemaanPystyy eli tämä saattaa olla KukaYmmärtämäänPystyy (=asioita yhdistämään oikein)... kats catch catch... Kysyn edelleen, että mikä on kuukuus-puu? Kuka kuus catch ... Mitä niissä minareeteissa.. - eikun ne tornit, mitä ne on, joista kuuluu kukon laulun aikaan torven törinä lähi-idässä - alun perin tehtiin? Kuu-kuus-puu = kuuSilmä(ofHorizont) kuusi(baino) tikepou(vas) = touch golden miduas ??? No ei se kuukuuspuu se ole, vaan jokin tästä kokonaisuudesta se on ehkä ... Koska korkeus on 6 joka on ruumis ja massa, on siten vaakataso eli kohtisuoraan korkeutta vastaan (vai miten se sanotaan) henki, 9. Spirit spira pira para, ei-ai, puuttuva silmä... (se puuttuu ainakin jos on tarpeeksi pohjoisessa tarpeeksi lähellä keskitalvea). Jaaha, tästä voidaan päätellä, että henki = valo ja vaaka. Eikös valoaallot muuten olekin vaakatasossa, eli litteästi etenee kuin kääme, sivuille liikkuen? No mistä ne senkin tiesivät?
Jos oli sellainen kuin "puuttuva silmä" (kawai) = ai = ei-ai = ei silmä = ei = sinä = ... eniten se voisi tarkoittaa sitä, että ilman aistia näkee paremmin... arvelin sen olevan anti-aine ja liittyvän 9:ään ja outoon henkeen. Ehkä sellaisen voi kaivaa a) galaksin keskustasta tai b) minkä tahansa aineen/alkuelämän/sammalen keskus-kammiosta (jotka, a ja b, väitinkin olevan sama asia). (Uzbekin kielen Kizaq ei ole oikeasti "nest", vaan "kehto". Ja muuten: jos muutetaan se ik-zag :ksi, on siinä aika lähelle "munasäkki"... sana ich, minä, taitaa tulla sanasta ik, sinä, joka taas johtaa sanaan muna egg ai ei not ... joka on järkeen käyvästi kaulusten/kaksoislankakaarten sisällä oleva tila, josta ammutaan ulos seuraava sukupolvi. Teotihuacanissa asunut tuntematon intiaaniheimo piirsi ne kaulukset, elämän kehdon... sen tunnistaa siitäkin, miten toinen kaulus liittyy toiseen, ne eivät ole samanlaiset. He tutkivat samaa asiaa kuin minä: kiviä, maata, fossiileja, elämää. Tai ehkä jo heidän Euraasiassa eläneet esi-isänsä. Ainakin me tunnemme sanan ei. Se sana kuvaa sitä, kawai:ta, puuttuvaa silmää. Sisällön puuttuminen nyt ei siltään kuvaa elämän pesää kovin hyvin, vaikka sisältö luodaan reunoilta siihen keskelle. Niinkin voi sanoa, jos katsoo keskuskammioon, että katsoo seuraavaan sukupolveen. Vai jotain tyhjyyden henkeäkö etsi, kuvasiko avaruuttaa tyhjyytenä, vai oliko muuten vaan ärsykkeettömään katsova poppamies. Minusta se on alkuelämän keskuskammio.)

VAZ MAZ TAZ. LUMOUS vaz, VIEHÄTYS vetovoima, LUMOUS usva.
Lumous-usva-uchi tarkoittaa kylläkin 1. vaihetta, kun touch ei vielä ole. Lumous-uchi ei ole sama kuin tatsi. Ei-ai... silmää ei ole, mutta valoisaa on. Sellaistahan täällä on, keskikesällä. Aurinko laskee, mutta on kuin päivä. Tarkasti määritelty paikka, just tällä leveyspiirillä. :D "Kuka pystyy lukemaan/laskemaan ..." Arwa kapus ...arba subakabra ... Kuka helmitaululla pystyy laskemaan pimeässä... kannan... auringon nousuhetken... plaah. Selevänäön mualimammestaruuskilipaelut... kuka tietää kapustat ...

kanta = heel/heel-bottom

Akaba, Kuwait, Paraguay, Vaasa, ...

Minusta kiinni saaminen tarkoittaa oikein yhdistämistä varsinkin kirjainten ja tavujen kanssa, niin että palaset kokoontuvat sanoiksi kuin tikkaat tai kiskot (olikohan sana Liis ?)tai kuin selkärangan palaset (skeli deli), mutta myöskin matematiikkaa, ja jos siinä on kolmio, niin se on trigonometriaa. Mitä muuta sitä voi jahdata ja kiinni saada... Ketzalcoatl ainakin pureutuu häntäänsäkin joissakin kuvissa ympyräksi. Kaartuu itseensä, kaartuu itseensä... toog itzek.

___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.