IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

a v a u t u m i s t a Keskiviikko 04.02.2009 23:49

Tänää olin töissä ja yks papparainen (joka on mm. monesti tullu sanoo mua nätiks ja on lähetelly lentopusujaki mulle) sai yhtäkkii päähänsä tulla sanoo mulle et "mä rakastan sua" :
DD Siinä sit vähän oli sellanen olo et mitähän tohon nyt pitäis sanoo <xD> Onneks yks vanhempiki rouva siinä vähän katto sitä pappaa et "justjust" :D Ainii ja sit yks toinen vanha mies näki ku mä laitoin huulirasvaa ja kysy: "onks toi pusun kestävää?" :DDD Mistä nää miehet oikeesti keksii näitä juttujaan &lt;puna&gt;

Toinen juttu josta nyt ajattelin tässä avautuu on, et oli tosi rasittavaa huomata tänää ettei sitä voi ulkonakaa rauhassa liikkua ilman et joutuu näkemää jotai "Madonnan Jätkäsaaren keikka"-julisteita vai mikä lie olikaa! Eks se jo riitä et sitä Madonnan suomen keikkaa mainostetaa ihan tarpeeks jo lehissä! En voi kyl ymmärtää ketä voi kiinnostaa mennä kattoo ja kuuntelee sitä vaik tiedän kyl et varmasti monia kiinnostaa... Ite en menis vaik ilmasiks pääsisin, sen verran paskana pidän sen musaa vaikka myönnän et Frozen (vai mikähän se oli :D) on hyvä biisi :P Mut siihen se sit jääki..

Mut eiköhän täs tullu nyt tarpeeks avauduttuu.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.