IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Torstai 16.04.2009 00:32

voe voe.. pitänee lähtee taas sammonkadulle..ei siel enää paljoo ois..muuta ku siivottavaa.. pitäsköhä jättää ovet auki jos rakkaat naapurini kävisivät loput roinat pöllimäs..mitään muuta halua sielt ku ne kolme pientä pöytäää.. olisippa jo perjantai klo 15-16.. riikka menee sillo makkaamaan eikä ajattele ennee sammonkatua ja toivottavasti on 400e rikkaampana..voi vituttaa jos en ole :P ei jösses ku koira kuume..taas se alkaa..kuten oli sammonkadulki.. vois kuvitel tohon takapihalle remmiin :D ja hoitajiaki ois.teemu tos vieres..niko naapuris, lehikoisten poppoo, jonna ja antti..ois hoitajia..joo pitäshä sitä itte jaksaa hoitaa..että sen puoleen :P :D ois se kiva ronjallekki ottaa kaveri..harmittaa ku se nyt joka päivä ollu tyyliin 16 h yksin :s ja vie m.nonesti yhes pienes huonees osan ajast.. yhten päivän mont tuntia.. mut pakko myöntää..tuntui yhteen aikaan että en ronjaan ikinä kiinny..nyt tosiaan kiintynny..en mä täst kissast luopus.. :) sairaalaski oli vaan ikävä ronjaa.. ja nykyään ku se ihan viereen telläytyy.. ja viime yön ainaki se tuntui olevan maailman onnellisin kissa.. en tiedä miksi tää tästä tykkää..ei se ennen tällänen oo tosiaan ollu. nytkin sylis nukkuu.. <hymy> <sydän> ja ens viikon maanantaist lähtien saa immeiset tul..mä luulen etä mä vaan makkaan perjantain ja sitten la töis ja jos su jaksas ees jotenki nuit kamoi pistä kaappiin.. en vaan tiiä kuinka ton atk pöydän saan makkariin :D pitäs kai hajotel sitäki pienempiin osiin..

NIKSI PIRKKA:
jos halut liikuntaa, muuta kerrostaloon jossa ei hissiä.. muuton aikana varmasti saat hien niskaan kun kantelet kamoi.. kädet ja persiin kipeeks.. jos haluat olla laiska.. muuta aina vaan rivariin :D tai kerrostalon ekaan kerrokseen.. :P

ompa hienoa jutella naapurille meses..ku molemmat aukastas ovet niin voitas jutel raittiis ilmas..mutta ei..mese on hyvä juttu :D laiskuutta ennen kaikkea..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.