IRC-Galleria

Viiviz

Viiviz

If you want a perfect woman, buy a barbie. // kyllä muhun saa tutustuu. :) En hae/halua seksiseuraa!!!! :)

Huono kouluttaja ilmottautuuTorstai 02.06.2016 13:49

Joku mukava nainen alko aukoo päätä kun Nikii (tota koiraani, joka rakastais kaikki hengiltä) harjaamassa metikössä ja päästin sen hetkeks juoksee itteksee, koska tiiän ettei se kauas lähe. Nikil on tapana tulla joka kerta mun luokse kun soitan heinäpilliä... No empä ehtiny reagoimaa tarpeeks ajoissa kun kyseinen nainen tuli puskan takaa ja niki juoksee iloiten sen luokse.
Jos koira näkee jtn mielenkiintota, se sulkee helposti korvansa omistajan käskyiltä.
En ehtiny sitte heinää ettimään siinä kun kädet oli täys tavaraa ja yks aukoo päätänsä siinä kuinka koiraa pitäis pitää kiinni... Varsinkin jos se ei ole omistajan hallinnassa. Ehkä oon ilkee mut ei ees tehny mieli kutsua Nikiä pois siitä. Hetken niki sitä katteli ja jäi sitten istumaan ja katto kun kyseinen henkilö kävelee pois...
Seittemässä vuodessa oon oppinu miten toi koira käyttäytyy... Jos sitä ei huomioi niin se ei jaksa kauaa huomioo kerjätä eikä se pure ketään koskaan (mulla on pieniä sisaruksia jotka on sitä hännästä päässy nykimään esim. ja Niki lähtee vaan pois tilanteesta).
Ymmärrän, että jos koira on purru aijemmi niin niitä voi alkaa pelkäämään, mutta päänaukominen ei auta tilannetta. Varsinki ku koira aistii pelon ja toi karvaturri tuppaa haluta pelkääjien luokse näyttääkseen kiltteytensä. Näin on käyny aijemminki, mut sillon kyseessä oli tuttu joka pelkäs koiria. Ja en ole niin tyhmä, et pitäisin tota vapaana jos olis vaarana, että se jotakuta puris.

Kyllä... Hiukan ärsyttää kun aletaan syyttämään, vaikka sanoin ettei se tee mitään... Muuta en ehtiny sanomaan ku toine huutaa päälle. Olisin sanonu et älä huomioi sitä nii sil loppuu kiinnostus ja kuuntelis mua paremmi jos toine ei siinä huutais vieressä. Niki vaa on kaikkia rakastava tomppeli ja robottikoiraa en siitä halua.
Valitan rouva, että satuit juuri tuohon kohtaan tulemaan paikalle...

Ps. Hetkeä aijemmin pari ihmistä käveli ohi, eikä niki niistä edes jaksanu välittää ja tuli mun luokse kun kutsuin... Hmmm....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.